Женя Кот обурено відреагував на втечу Влада Ями до США під час війни: “Як законним шляхом можна було виїхати”

Знаменитий український хореограф та танцюрист Женя Кот дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому прокоментував втечу Влада Ями. Усі деталі в нашій статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні фанати Влада Ями не мали жодної інформації про місцезнаходження хореографа. Можна було припустити, що зірка прийняв рішення евакуювати свою родину.

Через декілька місяців зірка такий зізнався, що виїхав до Сполучених Штатів Америки ще на початку війни. Мовляв, ще до того, як ввели військове положення.

Женя Кот обурено відреагував на втечу Ями до США

Ксенія Мішина та Євген Кот
Женя Кот обурено відреагував на втечу Ями до США

Але дехто у це не повірив. Так, нещодавно танцюрист Євген Кот дав ексклюзивне інтерв’ю Ростиславу Калацинському, в якому прокоментував вчинок знаменитості.

“Я не засуджую нікого, це його життя і кожен приймає рішення, які він хоче. Для мене питання, як люди покинули країну. Як законним шляхом можна було виїхати, якщо о 5:30 ранку у нас в країні був введений військовий стан?” – сказав хореограф.

При цьому Євген не вважає, що є щось дуже погане у тому, що Влад виїхав за кордон. Мовляв, ніхто не знає в якій ситуації він перебуває і чим керувався, коли виїжджав. Засуджувати хореографа за його виїзд він не хоче. Тим не менш, не розуміє, як Влад зможе аргументувати свою версію щодо втечі з території України законним шляхом.

В свою чергу про себе Женя розповідає, що також виїжджав за кордон, але з наміром зібрати гроші та повернутися.

Варто відмітити, що Влад на даний момент також займається благочинністю в Сполучених Штатах. Хореограф задіяний у заходах з платними квитками, дохід з яких відправляється на потреби України. Втім, про суми та яку саме допомогу йде мова Влад Яма не розповідає і не відзвітовується.

Схожі статті