Фанати не впізнали на фото зниклого Олега Винника: вже далеко не той повелитель вовчиць, що був раніше

Найпопулярніший український співак Олег Винник вийшов з інформаційного поля після 24 лютого і з тих пір інтригує фанатів своїм таємничим зникненням.

Образ славнозвісного українського повелителя вовчиць впізнаваний далеко за межами України. Над своїм виглядом Олег Винник попрацював дуже добре: довге біляве волосся, розкішний і глибокий блакитноокий погляд, неймовірні костюми – усе це про нього. Але таким фанати його бачать на сцені та на телебаченні. А поза екраном Олег — така сама людина, зі своїми слабкостями, проблемами та бажанням відпочити.

Фанати не впізнали на фото зниклого Олега Винника

Фанати не впізнали на фото зниклого Олега Винника

Після початку повномасштабної війни в Україні артист зник з інформаційного простору. Згодом стало відомо, що виконавець знаходиться у Німеччині, де проходить лікування. І хоча діагноз співака невідомий, шанувальники повірили у цю історію, адже ще взимку минулого року Олег скасовував концерти через таємничу хворобу.

Звісно, у цей час зовнішність Винника могла сильно змінитися. І це дійсно так. Хоча виконавець і зараз виступає в Європі, а також активно займається закупівлею автомобілей для Збройних сил України, поки що зірка не підтримує знайомий для всіх образ повелителя вовчиць.

Блонд артиста потьмянів, а у шевелюрі помітна сивина. До того ж чоловік став рідше голитися і активно прикриває себе усіма можливими аксесуарами, щоб не засвітити обличчя. Звісно, це так не схоже на усім знайомого Олега, який блищить та сяє, коли на нього наводять об’єктив.

Фанати не впізнали на фото зниклого Олега Винника

Варто відмітити, що найсвіжіші знімки були зроблені декілька місяців тому, коли Олег передавав автомобілі волонтерам. Кадри були відзняті чоловіком Оксани Білозір Романом Недзельским і швидко поширилися мережею.

Схожі статті