Після втечі до США Влад Яма відростив довге світле волосся і похизувався розкішною шевелюрою з-за кордону

Відомий український хореограф Влад Яма сколихнув мережу змінами у зовнішності. Що на цей раз зробив з собою знаменитість, дізнайтеся в нашій статті.

Після 24 лютого родина Влада Ями повністю зникла з інформаційного простору. Натомість хореограф давав про себе знати лише через публікації про війну та деякі архівні знімки, що з’являлися на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Про своє місцеположення зірка розповідати на поспішав, як і про плани на майбутнє. Лише через декілька місяців він дав ексклюзивне інтерв’ю Дьоміну, в якому вперше зізнався у тому, що насправді евакуювався з України.

Влад Яма за кордоном змінив імідж та відростив шевелюру

За словами Влада, він зробив це законним шляхом — до того, як ввели військове положення. Тим не менш, дану тезу вже активно піддають сумнівам. Наприклад, не так давно Євген Кот заявив, що це неможливо, адже військове положення було введене одразу.

Як заробляє хореограф на життя достовірно невідомо, однак Влад повідомляє, що активно допомагає своїй країні з-за кордону. Зокрема він працює тренером та ді-джеєм. Дохід з вечірок відправляється у фонди, які займаються Україною.

Влад Яма за кордоном змінив імідж та відростив шевелюру

Нещодавно з однієї із таких вечірок з’явилися свіжі кадри. Так як зараз час Хелловіну, то Влад перевтілився у хіппі. На голові у чоловіка з’явилася білосніжна шевелюра з банданою. Неочікувано, але такий стиль дуже пасує Владу, який має досвід перевтілення у різноманітних персонажів та виступів у найнеочікуваніших образах.

Нагадуємо, що не так давно пара розповіла про те, що мріє народити другу дитину. У зіркового подружжя є син Леон, втім вже декілька років Ліліана та Влад активно обговорюють з аудиторією можливість появи в їхній родині нового члена сім’ї. Пара хоче дівчинку, натомість Леон Яма мріє про маленького братика.

Схожі статті