Наталія Могилевська показала круглий живіт та приймає вітання з довгоочікуваною вагітністю: “Буде двійня”

Відома українська співачка Наталія Могилевська сколихнула мережу кадрами, на яких здалася аудиторії вагітною. Що відбувається у житті зірки?

Якщо раніше Наталія Могилевська була більш відкритою зі своєю аудиторією стосовно особистого життя, то зараз співачка веде абсолютно закритий образ існування. Останні роки про обранців артистки невідомо майже нічого, а шанувальникам залишається лише фантазувати щодо того, ким вже зайняте серце артистки.

Наталія Могилевська приймає вітання з вагітністю

Наталя Могилевська на тлі чуток про вагітність зробила відверте зізнання
Наталія Могилевська приймає вітання з вагітністю

Після початку повномасштабної війни в Україні Наталія Могилевська повідомила про те, що в її житті з’явився новий бойфренд. З чоловіком вона активно займалася волонтерською діяльністю та відвідувала дитячі прихистки. Тоді у журналістів виникли запитання, чи збирається Наталія усиновлювати дитину, адже зірка жодного разу не ставала матір’ю, але досить давно мріяла про поповнення в своїй сім’ї.

Співачка не змогла відповісти на дане питання, давши зрозуміти, що їй потрібен час для того, щоб проаналізувати ситуацію і однозначно розповісти про свої плани.

Втім, фанати співачки вже впевнені щодо того, що насправді вона виношує власне дитя під серцем. Пов’язано це з серією яскравих кадрів, які з’явилися на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram.

Наталія Могилевська показала округлий живіт і вразила новиною

На деяких з них Наталія Могилевська не приховує округлої фігури, а окрім цього виглядає неймовірно щасливою. У коментарях під публікаціями артистки неймовірний ґвалт, адже фанати на перебій запитують у співачки, чи дійсно вона виношує малюка.

Наталія Могилевська приймає вітання з вагітністю
Наталія Могилевська приймає вітання з вагітністю

Хтось навіть не цікавиться, а одразу вітає Могилевську з майбутнім поповненням. Натомість Наталія ніяк не коментує дані чутки і не відповідає користувачам.

Схожі статті