Оля Фреймут продовжує місію зробити з українок справжніх леді та назвала, що треба вміти: “Список безкінечний”

Оля Фреймут відома україні не тільки як телеведуча, а ще й як певно єдина жінка України, яка бореться за те, щоб кожен громадянин володів навичками етикету. Тому Фреймут розповіла 7 основних якостей для справжньої леді.

Ви маєте бути приємними

Леді має бути приємною і викликати лише позитивні відчуття, особливо у чоловіків. Для цього вам варто припинити скиглити, адже леді ніколи не жаліється. Навіть якщо її день з самого ранку невдалий, вона не ділиться своїми дрібними проблемами з іншими. Леді все вирішує і контролює сама. Також  ніколи не можна підтакувати співрозмовнику фразами “ага-ага і подібними. Ще заборонено вживати лайливі слова – тут список нескінченний.

Контролювати емоції

Кожна пристойна жінка має вміти контролювати емоції, ніяких звуків, сліз чи гніву. Леді має бути стриманою та спокійною.

Оля Фреймут розповіла, як має поводитись леді

Пильний погляд

Справжні леді ніколи не відводять погляд, якщо ви роздивляєтеся когось, робіть це відкрито, не ховайте очі та тримайтеся гідно і дивимося прямо в очі.

Постава

Дівчата, запам’ятайте, гідні жінки ніколи не згорблюються – це показує вашу невпевненість у собі. Навіть коли леді втомилася, вона сидить з рівною спиною та головою. Заборонено хилити голову донизу.

Розмови та дикція

Більше слухайте ніж говоріть, не перебивайте, не підтакуйте, не поспішаєте відповідати, не повторюйте за співрозмовником. Ось головні правила спілкування для леді. Також заборонено обговорювати банальні теми.

Оля Фреймут розповіла, як має поводитись леді

Уважність

Будьте уважні до деталей. Завжди звертайте увагу на чужі проблеми, допомагайте стареньким та маленьким. Леді не має права пройти крізь чужої біди.

Столові манери

Ви маєте їсти тихо та акуратно. Леді не сьорбає, не чмокає, не дує на гарячий суп та не ставить лікті на стіл. Не говоріть з повним ротом їжі, не кусайте хліб, не розмахуйте приладдям для їжі, багато не пийте та завжди залишайте щось у тарілці.

Схожі статті