“Якщо є дружина та дитина, то це не привід”: дружина Сасанчина розповіла, які смс знайшла в телефоні Романа

Дружина переможця вокального шоу "Голос країни" Романа Сасанчина Іванна вразила зізнанням про те, що знайшла в особистих повідомленнях свого зіркового чоловіка.

Дружина переможця шоу “Голос країни” Романа Сасанчина Іванна більше року активно розвиває власний блог в соціальній мережі Instagram. Контент дівчини носить особистий характер, адже в ньому вона розповідає про події у власному житті, про зміни, які відбуваються у її родині, про досвід материнства, тощо.

Дружина фаворита Тіни Кароль Романа Сасанчина
Дружина Сасанчина розповіла, які повідомлення знайшла в телефоні Романа

Раніше Іванна розповідала, що спочатку не хотіла ставати блогеркою. Мовляв, на цьому настояв Роман. Але зараз у родини є вірні фанати, які підтримують та вболівають за зіркове подружжя.

Дружина Сасанчина розповіла, які повідомлення знайшла в телефоні Романа

Натомість Іванні завжди є чим потішити або здивувати своїх підписників. Наприклад, нещодавно вона оприлюднила у розділі сторіз історію про те, що побачила в особистих повідомленнях свого чоловіка.

Вся справа в тому, що Іванна та Роман обмінялися акаунтами, і тому обидва мали доступ до усієї інформації.

В результаті Іванна побачила, що у Романа досить багато прихильниць, які активно пишуть йому зізнання у коханні, а також висловлюють власні думки стосовно його сімейного життя.

“Як ви знаєте, сьогодні ми помінялися сторінками. Що ж я зробила в першу чергу? А я знайшла всі смс-ки. Думаю, що ж там у нього відбувається. І знаєте, що я побачила? Багато смс від дівчат, які зізнаються у кохання. Або говорять про те, що якщо є дружина і дитина, то це не привід того, що ти не зрушишся”, – здивувала подробицями Іванна.

Втім, ця інформація не була відкриттям для Іванни, адже вона і раніше розповідала про те, як дівчата не дають спокою зірці. Блогерка додала, що її такий стан справ не надто тривожить, адже вона довіряє своєму партнеру і не сумнівається у його вірності.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.