Андрій Доманський показав, хто з дітей схожий на нього найбільше: донька від Таран майже двійник батька

Андрій Доманський — багатодітний батько. Нещодавно знаменитий ведучий показав, хто з п'ятьох дітей найбільше схожий на зіркового тата. Але чому Доманський не одружився з жінкою, яка народила зірці майже його копію?  

Безперечно, людина стає щасливішою, коли на світ з’являється малюк. А який буде рівень щастя, коли дітей цілих п’ять? Андрій Доманський знає про це, як ніхто інший, оскільки у свої 48 років ведучий — багатодітний батько та має п’ятеро спадкоємців від трьох дружин.

Первістка Василя Андрію народила дружина Юлія доволі рано. Молоді тоді були юними студентами та ще не встигли впевнено стати на ноги. Доманський тільки но починав робити кроки у світ шоу-бізнесу та розривався між роботою та родиною. Сімейне щастя трималося на волосині, але подружжя усіма силами намагалося врятувати шлюб. У пари народилась донька Лада, проте радість від поповнення у родині не відновило колишньої пристрасті. Ведучий багато часу проводив на роботі у Києві, а Юлія залишалася одна з дітьми в Одесі. Згодом колишні закохані стали один одному майже чужими людьми та розлучилися.

Андрій Доманський показав, хто з дітей схожий на нього найбільше

Але довго холостякувати Андрієві не вдалося. Його серце та розум захопила жінка, яка працювала разом з ним на телебаченні. Скороминучі розмови переросли у побачення, а вони — у сумісне життя. Нова обраниця, Лідія Таран, була телеведучою “ТСН” та на той час вже мала неабияку популярність у світі шоу-бізнесу.

У пари народилася донька Василіна. Саме вона схожа на Доманського, просто як дві краплі води. Проте поява спільної дитини не змусила Андрія зробити пропозицію та одружитися з Таран офіційно. Почавши багато сваритися та втративши порозуміння партнери розійшлися, а Василіна залишилась жити з мамою.

Дочка Таран та Доманського гордо носить вишиванку у Франції
Андрій Доманський показав, хто з дітей схожий на нього найбільше

Було б логічним, що після двох невдалих шлюбів ведучому захочеться відпочити від стосунків та присвятити себе кар’єрі. Але у 2011 році з’явилася жінка, яка знов вдягла на Доманського обручку. Загадкову красуню звати Мариною і сьогодні подружжя виховує двох спільних дітей.

Андрій Доманський
Андрій Доманський показав, хто з дітей схожий на нього найбільше

Нагадаємо, що Андрій Доманський має освіту інженера, але своє покликання знайшов у зовсім іншій сфері.

Схожі статті