Кого крім Олі Полякової та Джамали запросили взяти участь у закордонних талант-шоу заради допомоги країні

Останнім часом українські зірки стали дуже популярними у всьому світу, адже кожен з них виконує не тільки свій творчий обов'язок, а ще й благодійний. Тому деякі закордонні шоу хочуть їм допомогти і запрошують в якості учасників.

Для кожного артиста є честю виступати на європейських сценах і тим самим допомагати своїй країні виборювати перемогу. Навіть складно уявити, з якими емоціями артисти виходять на сцену та як моторошно намагаються триматися з усіх сил і просто виконувати свою роботу. І зараз ми наведемо приклади тих артистів, яких покликали на закордонні шоу.

Джамала

Джамала
Джамала

Співачка підкорила польських продюсерів і тому, Джамалу запросили взяли участь у шоу “Танці з зірками”. Артистка погодилась, але спочатку довго думала, чи може їй це допомогти збирати кошти для українців. І так, кожен вихід на паркет для Джамали став метою для збору коштів. Оскільки польські танці дивляться у багатьох країнах Європи, то гроші збиралися доволі швидко.

Оля Полякова

Королева ночі також не відстає і вже почала виходили на паркет грузинських “Танців з зірками”. Олю також запросили продюсери шоу. І перший же виступ пройшов доволі успішно, оскільки його тема була військовою. Ніби дівчина солдата танцювала і раділа з ним, а потім втратила. Тобто, мета Полякової – донести біль українців.

Євгеній Пельтек

Євгеній Пельтек
Євгеній Пельтек

Цього хлопця запросили підкорити польські серця своїм голосом на шоу “Голос”, можна здогадатися, які пісні він співає заради того, щоб зуміти зачепити аудиторію Європи та розчулити їх ще більше. До речі Женя — вуличний співак з Івано-Франківська

Максим Єжов

Макс Єжов
Макс Єжов

Українському танцюристу і родзинці шоу “Танці з зірками” також пощастило опинитися на грузинському танцювальному проєкті та стати в пару з Поляковою і продовжити місію, яка дозволить знайти відгук у серцях глядачів з усієї планети.

Схожі статті