Весілля відміняється? Наречена Свечкоренко Лєра загубила особливу обручку: яка була реакція Романа

Нещодавно Роман зробив пропозицію своїй коханій дівчині і це було досить оригінально та незвично, адже зірвати театральну виставу заради освідчення – незвично та приємно. Але Лєра вже встигла загубити обручку.

Рома психолог з “Холостячки” старший від своєї дівчини на 10 років і саме тому, в їх стосунках він виступає як більш відповідальна сторона. Роман не любить контроль, але іноді без нього нікуди. Наприклад, він сам повністю контролював процес пошуку та створення обручки, адже задумав собі ідеальну картинку, яка просто його підкорила. Заради того, щоб знайти обручку, психолог втратив багато часу та нервів, бо того, що він хотів, знайти було досить складно.

Н
Наречена Свечкоренко загубила обручку

Але крізь місяць старань та пошуків разом зі своїм менеджером, який і знайшов бренд, що може якісно виготовити каблучку на замовлення. Отже, Рома не просто робив обручку, а ще з гравіюванням, а це вдвічі складніше для виготовлення, але приємніше для нього та дівчини. Тож, часу на підготовку пішло багато.

Але це лише історія з каблучкою, а от із влаштуванням самої пропозицією також не було легко. Адже Рома вирішив у театрі зробити цей  важливий крок. Але жоден театр не погоджувався. Та на щастя, виявилось, що у Максима Тарапати є подруга акторка – Наталя Денисенко і саме вона допомогла влаштувати цей романтичний експеримент на сцені.

Лєра звісно погодилась і була найщасливішою. І вже після заручин Свечкоренко на своїй сторінці instagram почав розповідати всю історію покроково. Та одна з фінальних історій була про те, як Валерія загубила обручку і шукала її скрізь, але не було помітно дикої паніки, можливо лише на відео.

Н
Наречена Свечкоренко загубила обручку

Проте мама Лєри, яку ми вже згадували у статтях, знайшла цей скарб та спокійно і навіть з радістю передала донці у супермаркеті. Обручка на місці, а всі знову щасливі та спокійні. До речі гравіювання Рома також довго приховував, але секрет розкрив. На обручці написано “Мій пазл”.

Н
Наречена Свечкоренко загубила обручку

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.