Куди поділася колишня Ектора Хіменеса-Браво Таня Стребкова: засвітилася на російському ТБ в компанії Малахова

Ектор Хіменес-Браво свого часу познайомився з дуже ефектною білявкою, яка засвітилася на телеканалі СТБ. Де зараз Таня Стребкова, якій пророкували заміжжя з популярним шефом? У мережі спливли цікаві подробиці її особистого життя.

Сучасне телебачення дає безліч можливостей простим людям розвивати свою творчість та потенціал. Багато проєктів подарували України різноманіття зірок різного масштабу. Так, завдяки кулінарному реаліті “МастерШеф” ми дізналися про Євгена Клопотенка, Ольгу Мартиновську, Володимира Ярославського, а найголовніше Ектора Хіменеса-Браво.

Відомому шефу неодноразово приписували романи. Втім, одного разу він дійсно знайшов собі обраницю на зйомках. Білокура дівчина на ім’я Тетяна Стребкова підкорила чоловіка своєю харизмою та безпосереднім характером.

Пара певний час зустрічалася, всі говорили, що близиться заміжжя для Тані. Втім згодом спільних світських заходів у закоханих ставало менше, а згодом і взагалі вони перестали з’являтися на публіці разом. Якщо Ектор продовжував займатися своєю телекар’єрою, то його потенційна наречена взагалі зникла з медійного простору.

Куди поділася колишня Ектора Хіменеса-Браво Таня Стребкова

Згодом, з ростом популярності соціальних мереж, вона таки відновила зв’язок з прихильниками. Спершу її світлини нічим не вирізнялися: звичайна дівчина при статках веде богемне життя. Вона красувалася своєю машиною, показувала нові наряди, але є те, що видало її з головою.

Виявляється, слава, яка прийшла до неї з проєктами телеканалу СТБ (Стребкова ще брала участь у “Холостяку” перших сезонів), бентежила білявку. Згодом вона стала відвідувати російські ток-шоу. Зокрема побувала у студії Андрія Малахова та навіть не поцуралася сходити і на інші телепередачі.

Куди поділася колишня Ектора Хіменеса-Браво Таня Стребкова

Там вона була у своєму звичному амплуа тотальної блондинки. В одному з ефірів її просили продовжити прислів’я, з чим Таня не впоралися. Нині ж вона призупинила публікації в Інстаграмі, а ще ніяким чином не висловилася проти війни в Україні.

Нагадаємо, що зараз Ектор Хіменес-Браво має іншу даму у серці. Він не розкриває подробиць того, як познайомився з дівчиною і ким вона працює, але не приховує, що дуже сумує за новою коханою.

Схожі статті