Як склалася доля переможців всіх сезонів талант-шоу “Фабрика зірок”: куди зникли Стас Шурінс та Вадим Олійник

Перемогти у талант-шоу – ще не означає бути успішним у шоу-бізнесі, тому, багатьох цікавить як склалось життя та творчі успіхи переможців "Фабрики зірок".

Оля Цибульська та Олександр Бодянський

П
Ппереможці першого сезону

У першому, дебютному сезоні шоу перемогли Бодянський та Оля Цибульська,чиє ім’я ми чуємо щодня, а от що сталося з Олександром? відомо, що переможний дует проіснував лише рік і випустили три кліпи. А далі Цибульська почала сольну кар’єру. А от про долю Олександра невідомо нічого, крім того, що чоловік зрозумів – шоу-бізнес це не його історія життя. Тому, певно Бодянський обрав для себе інший шлях.

Володимир Дантес та Вадим Олійник

П
Переможці другого сезону

Дует ДІО.Фільми стали переможцями другого сезону “Фабрики зірок” та існували ще декілька років та змогли випустити легендарні треки “Дівчина Оля” та інші. Хлопців продюсувала Наталя Могилевська, тому вони стали доволі популярними. Але згодом. Олійник виявив бажання співати сольно і Дантесу довелося йти кар’єрною стежкою самому. Але парадокс у тому, що Володимир став більш популярним ніж Вадим, який займається і музикою і футболом.

Стас Шурінс

П
Переможець третього сезону

Юний латиш став переможцем третього сезону та на диво зміг побудувати досить успішну кар’єру, але за межами України. Артист поїхав у Німеччину та став там учасником шоу “Голос Німеччини”, але потрапив туди з другого разу. Тепер, Шурінс відомий співак у просторах Німеччини та навіть влаштовував тур по містах країни.

Юлія Руднєва

П
Переможниця четвертого сезону

Юля здобула перемогу у четвертому сезоні “Фабрики зірок” та отримала двокімнатну квартиру у якості призу. Проте як склалась її доля невідомо, після перемоги дівчина зникла з усіх радарів.

Олексій Матіас

П
Переможець суперфіналу фвбрики зірок

в останньому сезоні “Фабрика.Суперфінал” переможцем став юний Олексій Матіас, який підкорив серця українців. Після успішного старту Матіас випустив кілька пісень, найпопулярнішою з яких стала “Повітря”. А потім переїхав у Лос-Анджелес і там продовжив пасивно займатися музикою.

Схожі статті