56-річна Ольга Сумська зробила нову зачіску і вразила зовнішністю: виглядає, як справжня пенсіонерка

Відома українська акторка Ольга Сумська вразила перевтіленням на бабусю. Як зірка важилася в роль і як виглядатиме на сцені, дізнайтеся в нашій статті.

За довгу та успішну кар’єру Ольга Сумська встигла взяти участь у безлічі проєктів, і зіграти, як красунь та драматичних героїнь, так і персонажів старшого віку та антагоністів. Коли перевтілення у свого героя видається дуже цікавим, Ольга В’ячеславівна ніколи не забуває поділитися результатом зі своїми шанувальниками.

Ольга Сумська зробила нову зачіску і вразила зовнішністю

Ольга Сумська похизувалась моложавою вродою
Ольга Сумська зробила нову зачіску і вразила зовнішністю

Так, нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове фото. У кадрі Ольга В’ячеславівна постала в образі бабусі, але не простої, а дуже інтелігентної та елегантної.

Знімок був зроблений перед безпосереднім виходом на сцену. Ольга В’ячеславівна для ролі зав’язала волосся на потилиці, одягла широкі окуляри, а також використала для образу закриту сорочку і перлини. Не варто і казати, що не дивлячись на те, що образ відповідає вигляду леді похилого віку, Сумська була прекрасною.

Ольга Сумська зробила нову зачіску і вразила зовнішністю

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Ольга В’ячеславівна евакуювалася разом з дочкою Ганною до Італії. Там вони займалися волонтерством. Тим часом чоловік зірки Віталій Борисюк залишився в Україні.

На родину досі тиснуть через те, що старша дочка Сумської Антоніна знаходиться в москві разом зі своїм чоловіком-росіянином Володимиром та двома дітьми. Втім, акторка публічно заявила, що не буде жодним чином виправдовувати свою спадкоємицю і ніяк не буде коментувати її рішення. Тим часом Паперна не робить взагалі жодних заяв і продовжує зберігати мовчання.

Схожі статті