Обраниця Остапчука Христина Горняк зізналася, чи стане новою нареченою на “Холостячці”: “В наступному сезоні”

Нещодавно у мережі з'явилася інформація про те, що Володимир Остапчук і його молода дружина Христина Горняк розійшлися. І хоча жодна зі сторін це офіційно не підтвердила, жінку вже активно питають у мережі про її сімейний стан та цікавляться, чи не планує вона піти на проєкт "Холостячка". 

Христина Горняк і Володимир Остапчук здавалися завжди перспективною парою. Вони одружилися у ковідний 2020-й рік і з самого початку доводили, що їхнє кохання витримає все.

Річ у тім, що Володимир вже мав стосунки та родину до цього шлюбу. З екс-дружиною Оленою Войченко він прожив у шлюбі чимало років. У подружжя на світ з’явилася чудова донечка та синок. Прихильники милувалися цією парою, думаючи, що у родині — суцільна злагода.

Яким був шлюб Володимира Остапчука з другою дружиною
Обраниця Остапчука Христина Горняк зізналася, чи стане новою нареченою на Холостячці

Втім, стосунки закінчилися і кожен почав жити власним життям далі. Фанати пророкували новій обраниці ведучого долю щасливої матусі та дружини. Та не так давно стало відомо, що пара розлучилася. Спершу у цьому їх запідозрили у мережі прості користувачі, які влучно підмітили, що протягом тривалого часу у зірок не з’являються спільні фото, хоча раніше вони просто не відходили один від одного. Згодом, всі побачили, що Вова і Христина стали більше часу приділяти саме роботі, а не родині.

Нині ж Горняк прямо запитали, чи готова вона взяти участь у проєкті “Холостяк” чи піти шукати нареченого у “Холостячці”. Обраниця Остапчука чесно відповіла на питання: “Хотіли б взяти участь у ролі Холостячки в наступному сезоні?”. Думками поділилася у сторіз:

“Цікаво виходить, що ви пишете мені про різні шоу, але “Холостячка” та “Холостяк” трішки не мої варіанти, але якщо б з двох шоу обирала, то мені імпонує більше “Холостяк” тільки от конкуренція мені не до душі. Бо я в себе сама найкраща, а тут стільки дівчат я б не витримала”

Обраниця Остапчука Христина Горняк зізналася, чи стане новою нареченою на Холостячці

Цікаво, що у житті поза своїм блогом Христина демонструє свою особистість, як сильну та незалежну, і дуже самодостатню. Вона не розгубилася під час війни та на її початку стала активно волонтерити.

Нагадаємо, що дітей подружжя Остапчука та Горняк не мало у шлюбі. Натомість шоумен продовжує піклуватися про малюків від колишньої обраниці.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.