Як виглядає перша дружина Остапчука, яка народила йому дітей: проміняв ефектну брюнетку на нотаріуса

Володимир Остапчук відомий український телеведучий, який став популярним не лише через свій талант, а ще й через гучне розлучення з матір'ю своїх дітей Оленою Войченко, яку поміняв на нотаріуса Христину Горняк.

З Оленою Остапчук розлучився ще два роки тому, і насправді їх розставання було настільки гучним та скандальним, що тільки лінивий не знав, що відбувається між експодружжям. Цікаво те, що за всі роки подружнього життя, Войченко ніколи не претендувала на популярність чи публічне життя, хоча Володимир ніколи їй цього не забороняв і коли Олена мала бажання, то на якісь світські заходи пара виходила разом.

Володимир Остапчук показав, як виглядає його перша дружина
Володимир Остапчук показав, як виглядає його перша дружина

Шоумен дуже активно веде соціальні мережі, особливо instagram. Саме там Володимир завжди ділився своїм життям та нічого не приховував від шанувальників. тому всі були в курсі, що Остапчук має дружину та двох дітей, сина Евана та доньку Емілі, яких зірковий тато дуже любить. А згодом щаслива картинка родини, перетворилась на двох скандальних дорослих людей, які не могли порозумітися та почали звинувачувати один одного у різних неприємних речах і навіть ставили один одному діагнози.

Володимир Остапчук показав, як виглядає його перша дружина
Володимир Остапчук показав, як виглядає його перша дружина

Тому, родина Остапчук кілька років тому припинила своє мирне існування і перейшла у фазу відкритої ворожнечі. Олена забороняла бачитися шоумену з дітьми, а це, звісно обурювало Володимира, тому цих фактів чоловік не став приховувати від шанувальників і відкрито жалівся на неадекватну поведінку дружини. Проте ні до чого гарного це не призводило і в якийсь момент Олена Войченко почала давати інтерв’ю та звинувачувати батька своїх дітей у жорстокому відношенні до неї та його психологічних розладах. Звісно Остапчук це спростовував, але намагався стримувати себе та не надто бурхливо реагувати на звинувачення ексдружина.

До того ж він і сам не був святим та вже у процесі розлучення закрутив роман з нотаріусом Христиною Горняк, яка стала його другою дружиною. Щасливе, на перший погляд, подружжя зіграло красиве весілля та пара жила насиченим життям. Молодята часто подорожували та раділи життю. В цей період Олена розлютилася та взагалі позбавила Володимира бачити дітей.

Остапчук з Христиною Горняк
Остапчук з Христиною Горняк

Але, певно згодом відтяла та у вересні цього року Володимир нарешті мав змогу зустрітися з дітьми й провести час у сімейному колі. Але щастя тривало недовго, бо саме з цього моменту другий шлюб телеведучого почав руйнуватися. І врешті решт, тепер Остапчук знову холостяк. Тож, як то кажуть, “На чужому нещасті щастя не побудуєш” це і сталося з Христиною та Володимиром, на жаль. А от які зараз стосунки у Володимира з мамою його дітей, загадка.

Схожі статті