Молода дружина Віктора Павліка знесилена та запухла розповіла про стан маленького сина: не їв вже два дні

Дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина схвилювала мережу новиною про хворобу свого маленького сина. Як зараз почувається Михайло?

Минулого року у відомого українського виконавця Віктора Павліка та його молодої дружини Катерини з’явився спільний син Михайло. Хлопчик став променем великого щастя у житті артиста, а також його втіхою, адже декілька років тому його молодший син Павло помер через саркому.

Віктор Павлік втиснувся у молодіжні спортивки та скинув 20 років
Молода дружина Віктора Павліка розповіла про стан маленького сина

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про стан маленького сина

Після початку повномасштабної війни в Україні Катерина виїжджала за кордон, але завжди підкреслювала, що не в якості біженки, а як туристка. Її остання поїздка була здійснена зовсім нещодавно. Катерина гостювала у своєї сестри в Ізраїлі разом з маленьким сином.

Та коли сім’я поверталася до України сталося лихо. У Молдавії Михайлику стало погано.

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про стан маленького сина

Зірка запідозрила, що у дитини ротавірус, адже усі симптоми співпадали. Зокрема малюк мав підвищену температуру, і серйозні проблеми з шлунково-кишковим трактом.

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про стан маленького сина

Хлопчику викликали швидку, і нещодавно Катя вийшла на зв’язок зранку, показавши, в якому стані знаходиться, і розповіла, як почуває себе дитина.

Так, Катя зізналася, що майже не мала часу та сил зв’язатися зі своєю аудиторією, але розуміла усю відповідальність після того, як побачила, що всі дуже хвилюються. Міша вперше за цей час встав на ноги та пішов.

Однак, дитина нічого не їла більша двох діб і в нього досі є проблеми з харчуванням. Звісно, Катя робить усе можливе, аби швидше поставити маленького на ноги, але Михайло, на превеликий жаль, поки що почувається погано. Катерина дуже хвилюється і майже не спить, що підписники можуть помітити навіть по вигляду блогерки.

Схожі статті