Як виглядає колишня дружина Володимира Кличка, яка народила йому дочку-янгола: мініатюрна американка

Знаменитий український спортсмен Володимир Кличко свого часу намагався побудувати сім'ю з красунею Гейден Панеттієрі. Як виглядає екс-дружина зірки?

Свого часу фотографії Володимира Кличка та Гейден Панеттьєрі, які буди зроблені папараці, розповзалися мережею у темпах вірусної новини. Аудиторію дуже цікавили стосунки маленької мініатюрної американки, яка намагалася побудувати творчу кар’єру та великого українського спортсмена, який обрав для життя закордон.

Колишня Кличка Гейден Панеттьєрі зі своїм новим хлопцем Браяном Гікерсоном
Колишня Володимира Кличка Гейден Панеттьєрі зі своїм новим хлопцем Браяном Гікерсоном

Їхній роман був не надто стабільним. Стосунки то здавалися ідеальними, то обривалися. Врешті-решт, дружина Володимира народила йому красуню-донечку Кайю, право на опіку над якою він отримав.

Як виглядає колишня дружина Володимира Кличка

Гейден славиться своїм вибуховим характером, адже неодноразово потрапляла у скандали в Сполучених Штатах Америки. Наприклад, півроку тому вона була фігурантом вуличної бійки. Втім, сталося це через її нового хлопця, у якого є проблеми з контролем гніву.

Володимир Кличко вперше публічно звернувся до екс-дружини Хейден Панеттьєрі
Як виглядає колишня дружина Володимира Кличка

Натомість нещодавно Панеттьєрі здивувала і українську спільноту, заявивши, що Володимир Кличко обманув її, підсунувши їй документи і таким чином полишивши її можливливості виховувати доньку самостійно. Жінка запевняє, що не була в стані підписувати договір, який був укладений.

Втім, Володимир Кличко ніяк не відреагував на чергові закиди від акторки. Варто відмітити, що ще минулого року його дочка від Панеттьєрі була разом з бабусею-українкою.

Куди ж направилася дівчинка після початку повномасштабної війни в Україні достовірно невідомо, але немає майже жодних сумнівів, що спортсмен евакуював дитину. Чи бачиться зіркова матір з Кайї також немає жодної інформації.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.