Як виглядає колишня дружина Святослава Вакарчука? Терпіла фавориток і допустила дитину на стороні

Відомий український виконавець Святослав Вакарчук багато років перебував у шлюбі з красунею на ім'я Ляля Фонарьова. Як виглядає колишня дружина музиканта, яку він полишив заради іншої сім'ї?

Вперше український глядач дізнався про жінку, яка стала натхненням для Святослава Вакарчука, після виходу його безсмертного хіта “Я не здамся без бою”. У кліпі засвітилася дружина музиканта Ляля Фонарьова, якій він присвятив текст даної пісні.

Як виглядає колишня дружина Святослава Вакарчука

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова
Як виглядає колишня дружина Святослава Вакарчука

У шлюбі з красунею, яка завжди знаходилася у тіні зірки, але грала не останню роль у його розвитку та підйомі, він пробув близько 20 років. Дітей обраниця Святославу так і не подарувала. У цьому союзі вони виховували її дочку від попередніх стосунків.

Коли Вакарчук почав співпрацювати з красунею Христиною Соловій, у мережі вперше поповзли чутки про невірність артиста. Втім, підопічна зірки спростовувала новини про їхній можливий зв’язок.

Однак, інтуїція не зрадила аудиторію, адже коханню Святослава та Лялі дійсно прийшов кінець. Насправді у нього був роман з продюсеркою Євгенією Яцутою, яка минулого року народила йому сина.

Як виглядає колишня дружина Святослава Вакарчука

Через декілька місяців після заяви про розлучення стало відомо, що у музиканта вже є двомісячний син. Подейкували, ніби Ляля дуже важко сприйняла нову реальність її взаємин з артистом. А вже через рік Євгенія народила Святославу і дочку.

Цікаво, що жодних новин про реєстрацію шлюбу музиканта та продюсерки не було. Тож пара дійсно може навіть не бути офіційно одруженою. Але як би там не було, обидва виглядають дуже щасливими.

На кадрах, які вдалося зробити журналістам, Євгенія посміхається широко та щиро. А Вакарчук минулого року відмовився від корпоративів на зимові свята і провів цей час разом зі своєю новою сім’єю.

Схожі статті