Поки повелитель вовчиць за кордоном, в Україні з’явився двійник Олега Винника: більш молодий і кумедний

Повелитель вовчиць та улюбленець всіх жінок України Олег Винник ризикує залишитися без армії прихильниць перебуваючи за кордоном. Адже у нього з'явився молодий двійник.

Олег став самим популярним чоловіком української естради та завдяки шаленій харизмі завоював прихильність мільйона жінок та навіть зміг створити свою армію вовчиць. Тобто, вони самі свідомо обрали бути фанатками Винника. Тому, багато років поспіль концерти артиста були чи не найпопулярнішою подією.

Але від початку повномасштабної війни Олег разом з дружиною Таюне, яку майже все життя приховував, виїхав у Німеччину на вимушене лікування. Звісно, можна було лікуватися й в Україні, бо артист вважає, що медицина у нас на рівні, але оскільки на наші землі прийшла росія, то лікуватися тут неможливо, а Олегу потрібна спокійна атмосфера. До того ж у Німеччині живе син співака, а це ще одна позитивна причина перебувати там.

В Олега Винника є молодий двійник
В Олега Винника є молодий двійник

Але поки Винник лікується за кордоном, в Україні з’явився його двійник, тобто, він був завжди, просто за відсутності Олега, між ними помітили не аби яку схожість. Тож, чоловіка звуть В’ячеслав Кедр він актор Харківського інародного театру абсурду “Воробушек” та учасник “Ліги сміху”.

В’ячеславу 29 років, а значить він цілком може стати “молодим Винником” при великому бажанні. Слава дуже схожий на Винника зовнішньо, ц нього теж блакитні очі, довге волосся, легка світла щетина, овал обличчя як в Олега, але відмінність у віці та роді діяльності. Адже сила Винника – це пісні, а сила Слави – гумор. Проте обидва вони мають відношення до сцени та творчості.

В Олега Винника є молодий двійник
В Олега Винника є молодий двійник

Звісно, малоймовірно, що чоловіки знайомі між собою, але цілком можуть спостерігати за творчістю один одного. До того ж інародний театр став дуже популярним, бо він відрізняється від інших, класичних театрів. Тому, аби цю схожість не помітив якийсь продюсер та не зробив з В’ячеслава справжнього двійника Винника, артисту слід частіше нагадувати про себе своїм прихильницям.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.