Таємна дитина в сім’ї онкохворої Анастасії Заворотнюк: дочка акторки Анна розсекретила брата, і це не Майкл

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк свого часу народила від Дмитра Струкова сина та дочку. Втім, є ще одна дитина, про яку преса не знає.

У шлюбі з Дмитром Стрюковим Анастасія Заворотнюк народила свого первістка – дочку Анну, а потім дала життя і хлопчику Майклу. Стосунки з бізнесменом були дуже непростими і пара прийняла рішення розлучитися.

Стало відомо, що в сім’ї Анастасії Заворотнюк є таємна дитина

Як виглядає невістка Анастасії Заворотнюк
Стало відомо, що в сім’ї Анастасії Заворотнюк є таємна дитина

Діти акторки отримували освіту у Сполучених Штатах Америки, а коли Заворотнюк захворіла на рак, повернулися в російську федерацію.

І хоча преса багато порпалася в особистому житті сімейства Заворотнюк, яка на даний момент знаходиться в шлюбі з фігуристом Петром Чернишовим та виховує від нього дочку Мілу, все ж таки журналісти нечасто говорять про рідного братика Анни Заворотнюк та Майкла Стрюкова. Мова йде про хлопчика Артема, який народився у Дмитра вже від іншої жінки.

Стало відомо, що в сім’ї Анастасії Заворотнюк є таємна дитина

Насправді дочка Анастасії Заворотнюк підтримує спілкування зі своїм братом і навіть підписана на нього в соціальній мережі Instagram. Натомість Майкл не надто активний у мережі, тому імовірно просто не підписаний через свою незацікавленість у віртуальному спілкуванні.

Нагадуємо, що Анна Заворотнюк нещодавно стала дружиною. Дівчина мала побратися ще до того, як Анастасії поставили діагноз, але через складну ситуацію в родині весілля скасували. Зараз дівчина живе на дві країни: у росії та Грузії.

Майкл Стрюков тим часом знаходиться у серйозних стосунках і має цивільну дружину. Ба більше, чоловік публічно говорить про те, що сподівається оформити цей роман офіційно. Свою обраницю молода людина тим не менш майже не показує, як і його рідна сестра свого чоловіка.

Схожі статті