Настя Каменських засумувала в Україні без Потапа і поділилася почуттями: “Багато що змінилося в нашому житті”

Популярна співачка Настя Каменських знову знаходиться віддалік від чоловіка, Олексія Потапенка. Поки продюсер мандрує у Європі, виконавиця ділиться з фанатами своїми потаємними почуттями.

Українська співачка Настя Каменських одружена вже три роки. Обранцем красуні став її колега, репер та продюсер Олексій Потапенко. Протягом 10 років зірки працювали разом та весь цей час старанно приховували той факт, що їх тягне один до одного. Потап і Настя ледь не плуталися в власних історіях та віднекуваннях, але уважного та допитливого глядача не проведеш — любовні флюїди між знаменитостями шанувальники помітили ще давно.

Як виглядає жінка, у якої Настя Каменських відбила чоловіка
Настя Каменських засумувала в Україні без Потапа

Після весілля молодята купалися у почуттях та прагнули поділитися ними з усім світом. Артисти викладали спільні фото та відео, знімали разом тіктоки та реаліті-шоу для Настиного ютуб-блогу. До початку війни знаменита пара вирушила на відпочинок до Іспанії, але затрималися співаки там довше, ніж планували. Повномасштабне вторгнення в Україну багатьох змусило покинути свої домівки, а декого — не повернутися в них. Як казала в одному інтерв’ю Каменських, вона з чоловіком “застрягли” за кордоном.

Схоже, що стрес та перебування далеко від дому залишило відбиток на стосунках подружжя, оскільки прихильники не могли не помітити, що спільні світлини у соціальні мережі знаменитості не викладають ще з травня. Чутки про свою вагітність виконавиця спростувала одразу після повернення в Україну, а от стосовно пліток про розлучення з Потапом — не дала жодних коментарів.

Зараз популярний продюсер знову покинув Україну. На 9 листопада у Берліні запланований благодійний концерт “Доброго вечора! Ми з України”, у якому Олексій буде брати участь, проте без Насті.

Артистка й досі не зізнається, чи живуть ще вони разом з чоловіком, хоча зі своїми підписниками регулярно ділиться почуттями та думками.

“Багато що змінилося у нашому житті. Ми стали відчувати по-іншому і проживати багато моментів не так, як раніше. Але те, що лишилося незмінним — це любов та правда”, — написала зірка під новим фото в інстаграмі.

Нагадаємо, що Настя Каменських до шлюбу з Потапом не була ніколи одружена.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.