Співачка Альоша розповіла, як її намагався зґвалтувати в поїзді п’яний незнайомець

Відома українська співачка, дружина лідера гурту «Антитіла» Тараса Тополі вперше публічно поділилася моторошною історією.

Найбільш незахищеною і вразливою, за експертними дослідженнями психологів, жінка почуває себе під час сексуально вмотивованого нападу. В якому стані перебуває 18-ти річна дівчина, коли дорослий чоловік в стані алкогольного сп’яніння намагається вчинити зґвалтування в закритому приміщенні – можна лише здогадуватись.

Саме такі страшні години випали на долю красивої дівчини, тоді студентки другого курсу Олени.

Українцям Олена Тополя відома як талановита виконавиця, авторка та композиторка популярних пісень, учасниця “Євробачення” в Осло в 2010 році під сценічним псевдонімом Alyosha (Альоша). Зараз вона щаслива дружина лідера гурту «Антитіла» Тараса Тополі і мама трьох чудових дітей.

Альоша розповіла про цей страшний випадок в програмі “Зірковий шлях”. Студенткою другого курсу Олена поверталасьдодому з навчання в столичному Університеті культури і мистецтв.

В потязі, що курсував за напрямком “Київ-Маріуполь”, в спільне купе до неї підсів дорослий чоловік.

Вночі дівчина прокинулась від того, що відчула, як її тіло нахабно обмацують чужі руки. Це якраз і був її випадковий супутник по купе. Альоша перелякалась, намагалась говорити з чоловіком, кричати на нього, просити не чіпати, одночасно гучно кликала на допомогу, однак ніхто на розпачливі крики так і не відреагував. Ані сусіди по вагону, ані провідник Укрзалізниці.

Альоша з коханим чоловіком
Альоша з коханим чоловіком

Відбиваючись від нападника, дівчина зрозуміла, що цей чоловік, за її словами, вже “бухнув”.

Все це жахіття тривало 4 години, аж до самісінького ранку. Міцно закутавшись у простиню, перелякана дівчина намагалась вмовити злочинця не чинити над нею наругу, намагалась перемкнути його увагу на інші речі, всіляко опиралась спробам доторкатись до неї чи перейти до безпосередньо сексуального контакту.

Будучи зачиненою в одному тісному приміщенні зі збоченцем, котрий підсів поруч на її місце, дівчина протрималась аж до того часу, коли нападнику довелось припинити свої розпусні дії бо виникла потреба виходити на власній зупинці в Дніпрі.

Шокованою, дівчина просиділа в тиші аж до рідного Запоріжжя. Ця подія наклала відбиток на все подальше життя – зазначає Альоша – і назавжди змінила її ставлення до інтимного життя та сексуальних контактів.

spot_img

Схожі статті