Екс-учасник Холостячки Андрій Хветкевич показав своє запрошення на весілля з Колумбійцем Філіпе: дорого-богато

Екс-учасник реаліті "Холостячка-2" Андрій Хветкевич після розповіді про свої заручини не забарився із урочистою частиною, оголосивши новину про майбутнє весілля. Серед гостей буде і Злата Огнєвіч, яка у своєму Інстаґрамі показала казкові запрошення від друга.

39-річний чемпіон України, фридайвер світового класу Андрій Хветкевич, який став відомий жіночій аудиторії після участі у реаліті “Холостячка-2”, як один із претендентів на руку і серце Злати Огнєвіч, у серпні зробив камінґ-аут та похизувався, що партнер зробив йому пропозицію. І от вже через декілька місяців спортсмен оголосив про весілля зі своєю другою половинкою Філіпе.

Андрій Хветкевич зі своїм нареченим Філіпе
Андрій Хветкевич зі своїм нареченим Філіпе

Хветкевич у своєму Інстаґрам-акаунті виклав світлину, на яких зображені запрошення на захід. На них видно, що урочистість відбудеться о 18.30 5 травня 2023 року. Але це ще не все! На фото видно, що свято розтягнеться на цілий тиждень, де окрім невід’ємної для такої події церемонії розпису буде і день-знайомство, і яхт-день, а також екскурсія Пуерто-Вальярта, містом, де відбуватиметься святкування. Молодята навіть турботливо прописали для майбутніх гостей дрес-код — одяг неодмінно має бути смарагдовим та золотим.

У такому ж стилі виконані і самі запрошення: зелена обкладинка, золоті візерунки та тропічне листя мексиканських рослин. Та на гостей чекав ще один сюрприз — підставки під чашки, зроблені наче із натурального смарагду. Все це виглядає дуже довершенно і вишукано, під стать справжньому чемпіону. Інстаґрам-критики теж оцінили:

“Надзвичайні запрошення і презенти гостям! Просто ВАУ”

Колега Андрія Хветкевича по проєкту, Злата Огнєвіч, невимовно зраділа такому сюрпризу, що навіть поділилась своїм захватом у сторіз в Інстаґрамі. Вона привітала молодят, додавши, що нас може врятувати лише кохання. Також Злата вже почала роздумувати над сукнею, яка б підходила під таку романтичну та довгоочікувану подію.

Злата Огнєвіч із запрошенням
Злата Огнєвіч із запрошенням

Нагадаємо, що обранцем Андрія Хветкевича став колумбійський красень на ім’я Філіпе.

Схожі статті