Екс-учасник Холостячки Андрій Хветкевич показав своє запрошення на весілля з Колумбійцем Філіпе: дорого-богато

Екс-учасник реаліті "Холостячка-2" Андрій Хветкевич після розповіді про свої заручини не забарився із урочистою частиною, оголосивши новину про майбутнє весілля. Серед гостей буде і Злата Огнєвіч, яка у своєму Інстаґрамі показала казкові запрошення від друга.

39-річний чемпіон України, фридайвер світового класу Андрій Хветкевич, який став відомий жіночій аудиторії після участі у реаліті “Холостячка-2”, як один із претендентів на руку і серце Злати Огнєвіч, у серпні зробив камінґ-аут та похизувався, що партнер зробив йому пропозицію. І от вже через декілька місяців спортсмен оголосив про весілля зі своєю другою половинкою Філіпе.

Андрій Хветкевич зі своїм нареченим Філіпе
Андрій Хветкевич зі своїм нареченим Філіпе

Хветкевич у своєму Інстаґрам-акаунті виклав світлину, на яких зображені запрошення на захід. На них видно, що урочистість відбудеться о 18.30 5 травня 2023 року. Але це ще не все! На фото видно, що свято розтягнеться на цілий тиждень, де окрім невід’ємної для такої події церемонії розпису буде і день-знайомство, і яхт-день, а також екскурсія Пуерто-Вальярта, містом, де відбуватиметься святкування. Молодята навіть турботливо прописали для майбутніх гостей дрес-код — одяг неодмінно має бути смарагдовим та золотим.

У такому ж стилі виконані і самі запрошення: зелена обкладинка, золоті візерунки та тропічне листя мексиканських рослин. Та на гостей чекав ще один сюрприз — підставки під чашки, зроблені наче із натурального смарагду. Все це виглядає дуже довершенно і вишукано, під стать справжньому чемпіону. Інстаґрам-критики теж оцінили:

“Надзвичайні запрошення і презенти гостям! Просто ВАУ”

Колега Андрія Хветкевича по проєкту, Злата Огнєвіч, невимовно зраділа такому сюрпризу, що навіть поділилась своїм захватом у сторіз в Інстаґрамі. Вона привітала молодят, додавши, що нас може врятувати лише кохання. Також Злата вже почала роздумувати над сукнею, яка б підходила під таку романтичну та довгоочікувану подію.

Злата Огнєвіч із запрошенням

Нагадаємо, що обранцем Андрія Хветкевича став колумбійський красень на ім’я Філіпе.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.