Носив наречену на руках та не міг відвести від неї очей увесь вечір: Олег Винник відгуляв розкішне весілля

Відомий український виконавець Олег Винник багато років приховує правду не тільки про своє особисте життя, але і береже чужі секрети. На чиєму весіллі гуляв повелитель вовчиць?

Репертуар українського повелителя вовчиць Олега Винника приніс йому особливу популярність, у якості запрошеного артиста на весіллях. Хоча таке задоволення коштує зовсім недешево, і все ж таки зірку активно запрошують на даного роду заходи.

Олег Винник більше не повернеться до України
В мережі показали, як Олег Винник носив на руках невістку Медведчука

Співак ніколи не публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри з торжеств, на яких виступає. Втім, з поширенням знімків прекрасно можуть впоратися і гості молодят, які перебуваючи у захваті від концерту, одразу ж оприлюднюють кадри у своїх блогах.

В мережі показали, як Олег Винник носив на руках невістку Медведчука

Саме таким чином в соціальних мережах і розповсюдилися знімки, на яких Олег Винник тримає на руках невістку Віктора Медведчука. Саме повелитель вовчиць був запрошеним артистом на весілля Богдана Марченко та його нареченої Катерини.

В мережі показали, як Олег Винник носив на руках невістку Медведчука

Свято було організовано на широку ногу, і безперечно було найрозкішніших в сезоні. А центром усієї розважальної програми, звичайно, став Олег, який не тільки співав, але й активно взаємодіяв з молодятами.

Чи взяв Олег за це гроші достовірно невідомо, адже наприклад для Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна він виступав абсолютно безкоштовно.

Навіть через два роки після весілля Катерина має, що пригадати і час від часу ділиться зі своїми підписниками спогадами про цей особливий у своєму житті день.

Нагадуємо, що на даний момент син та невістка Оксани Марченко перебувають в Україні, не дивлячись на втечу телеведучої та арешт олігарха Віктора Медведчука.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.