Дружина Влада Ями показала, як насправді живеться після переїзду з України у США: харчуються просто і пісно

Не всі знаменитості у лютому взяли рішення лишатися в Україні. Лілія і Влад Яма опинилися у США і нині продовжують там жити. Як змінилася доля відомого хореографа разом з його родиною? Дізнайтеся у матеріалі.

Влад Яма вже давно живе у шлюбі з Лілією. Під час війни стало відомо, що хореограф опинився у Штатах. Якщо він сам зрідка виходить на зв’язок, то його дружина майже не робить дописів у мережі, хоча раніше із задоволенням показувала, як живе половинка видатного танцюриста України.

Та нещодавно жінка стала активніше ділитися своїм життям. Вперше за тривалий термін вона опублікувала привітання своєї родини з річницею сімейного життя, де зазначила, що з коханим живе вже душа в душу цілих 8 років і цей тандем нікому не розірвати.

Лілія Яма розповіла, як розажається їх син у США
Дружина Влада Ями показала, як насправді живеться після переїзду з України у США

Згодом також зробила допис з приводу того, що займається тренуваннями та порадила підписникам звернути увагу на певний вид спортивної активності.

Також у сторіз Лілія вирішила показати свій побут за океаном. Виявляється, що попри переїзд вона із задоволенням продовжує готувати наші національні страви та показала, як варить всій своїй родині червоний борщ. Пані Яма наголосила, що у неї є фірмовий рецепт такої страви у пісному вигляді, хоча на перший погляд неможливо навіть зрозуміти, що у каструлі немає м’яса: так все наваристо та апетитно виглядає.

Дружина Влада Ями показала, як насправді живеться після переїзду з України у США

А ось Влад навпаки свій Інстаграм не закинув. Чоловік показує, чим займається поза Україною і одним з напрямів його діяльності є участь у благодійних заходах. Про один з таких він розповів так:

“Благодійна вечеря в Чікаго і понад $30k для захисників півдня України.
Дякую організаторам за запрошення і кожному, хто був із нами того вечора – за допомогу. Ви неймовірні! Далі – більше. Героям Слава!”

Нагадаємо, що у танцюриста та його дружини є спільна дитина. Синочок ще маленький, але вже тренується разом з батьками і активно займається спортом. Та зірку мережі з нього мама з татом не поспішають робити.

Схожі статті