Славія згадала щасливі роки шлюбу та неочікувано привітала Дзідзьо з днем народження: “Обіймаю”

Михайло Хома, більш відомий як Дзідзьо, 20-го листопада відсвяткував свій 39-й день народження та отримав багато привітань, але одне з них, здивувало чоловіка найбільше.

Дзідзьо та Славія розлучились вже доволі давно, але жінка все ще продовжує згадувати їх подружнє життя, яке було досить щасливим та яскравим. Пара знайома ще зі шкільних років і певно ще тоді вони зрозуміли, що будуть разом, бо якийсь особливий зв’язок між ними завжди був присутній.

Саме тому, крізь роки вони стали парою та зіграли гучне весілля, а потім прожили доволі багато щасливих років разом. Та сталося так, що почуття пройшли й пара прийняла важливе рішення розлучитися, поки вони ще знаходились у гарних стосунках, принаймні не встигли одне одного зненавидіти.

Славія неочікувано привітала Дзідзьо

Та зараз Славія та Дзідзьо майже не спілкуються між собою та більш цього, здається жінка вже знайшла своє нове кохання, судячи з фотографій, які поширюються мережею.

Натомість жінка не забула про свого колишнього та дуже ніжно привітала Дзідзьо з днем народження і пригадала, як вони починали своє спілкування ще за шкільною партою. Славія виклала у сторіс архівні фотокартки зі шкільних альбомів, де вони разом з Михайлом разом на фото. Навряд чи так вітають коли вже забувають всі почуття, особливо жінки.

Славія неочікувано привітала Дзідзьо

Та після всіх звинувачень Ярослави на адресу Дзідзьо важко сказати, що вона відпустила його зі свого серця. Тому що, жінки – загадкові створіння, спочатку вона каже, що ненавидить тебе, а потім несподівано та ніжно вітає з днем народження на всю країну. Проте побажання Ярослави не мало ніякого іншого підтексту окрім звичайних слів привітання.

“Михайло, будь здоровим, щасливим та натхненним. Обіймаю” – написала жінка.

Отже, якщо не звертати уваги на архівні фотографії, то можна віднести це привітання до звичайних та банальних, але, на перший погляд, так не здається.

Схожі статті