Ніжний вузький костюм: Неперевершена Катя Осадча розповіла, як миє голову без води

Ведуча Катя Осадча, як і звичайні українці, зараз залишилася без води та світла, її будинок знаходиться біля Києва, а всі околиці столиці з 23 листопада відключені від світла.

Нуль умов для жіночої краси – це не проблема для української ведучої Катерини Осадчої, вона показує красиву світлину в своїх соцмережах і розповідає деякі таємниці.

Катя Осадча, матуся трьох синів і ведуча “Голосу країни” поділилася доволі відверто:

“В нас є денно світло, тепло наших сердець і зв’язок між нами, який значно міцніший за мобільний. Нас хочуть поставити на коліна, найпідступнішими терористичними методами. Сухий шампунь, вода з пляшки, акумулятори і повербанки. Сьогодні збиралася на роботу навпомацки, але нічого, аби скоріше перемога!”

Якщо взяти до уваги, що Катерина Осадча збиралася на роботу в темряві, то виглядає вона досконало. Сьогодні, 24 листопада, зірка телеканалу 1+1 вийшла в світ в неймовірному блакитному костюмі, який підкреслив фігуру журналістки. Біле пір’ячко, яке прикрашає жакет, ідеально доповнює образ теледіви. Це дуже схоже на красивий символізм: наче слід від голуба перемоги, який натякає всім нам, що вже скоро будемо святкувати найголовніший День незалежності нашої України.

Катя Осадча часто обирає український дизайнерів, сьогоденний look не став винятком – вбрання від “Lipa” коштує 11 565 грн, мабуть, це якість люкс.

Катя Осадча 24 листопада, 2022 рік
Катя Осадча 24 листопада, 2022 рік

Як вам образ Катерини Осадчої?

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.