Юрій Горбунов показав свій новий образ з вусами та довгим волоссям: тепер виглядає як Олег Винник

Відомий український ведучий Юрій Горбунов є заручником свого образу і майже ніколи не змінював звичний стиль, але наразі ведучий нагадує Олега Винника з довгим волоссям.

Юрій Горбунов на всіх своїх шоу з’являється у своєму власному стилі, модні костюми, блискучі черевики, акуратна зачіска та метелик. Саме таким, ми звикли бачити Юру з екранів своїх телевізорів. Натомість у житті Горбунов віддає перевагу звичайному зручному одягу, джинси, футболки, світшоти та кросівки. Але таким його побачити навіть на фотокартках можна дуже рідко.

Юрій Горбунов показав новий образ
Юрій Горбунов показав новий образ

Але іноді навіть такі зірки, які немов вічність перебувають в одному стилі, можуть здивувати та піти на кардинальні зміни у своїй зовнішності. Так, днями у мережі з’явилися кадри, де Горбунов постав з довгим волоссям та вусами, уявити не можливо, варто лише побачити.

Виглядає незвично, правда? Та насправді ж це не новий образ ведучого, ці вуса та волосся як в Олега Винника лише для ролі у кіно. Бо нарешті продюсерам та режисерам вдалося відновити знімальний процес “Скажених сусідів-2”. Та оскільки Юра грає там одну з головних ролей, приміряв на себе нове амплуа.

Юрій Горбунов показав свій новий образ
Юрій Горбунов показав свій новий образ

Варто сказати, що довжина волосся Горбунову пасує, а от вуса виглядають зовсім незвично. Та навряд чи телеведучий виявить бажання перенести цей образ у реальне життя, бо це перука, а вік Горбунова вже не дозволить йому відростити такі густі та довгі локони.

Слід нагадати, що перша частина “Скажених сусідів” мала вийти у березні 2022 року, але все пішло не за планом, тому, незабаром ми зможемо побачити одразу дві частини та підняти свій настрій вітчизняною комедією. До того ж Юрій каже, що таким чином вони відновлюють медіасферу в Україні й дають змогу зажити кіноіндустрії новим життям.

Схожі статті