Холостяк-12 Україна – хто покинув шоу в 5 випуску від 25 листопада 2022 року: “Вона підняла свій голос”

Хто покинув Холостяк-12 у 5 випуску від 25 листопада 2022 року вже відомо. Алекс Топольський знову зробив свій вибір, і далеко не всі глядачі його схвалили.

Стало відомо, хто покинув Холостяк-12 у 5 випуску від 25 листопада.

Першою з головним героєм попрощалася красуня Юлія. Хоча учасниця проявила себе, як чесна, порядна та відкрита людина, з Холостяком вона не змогла знайти спільної точки. Алекс відпустив красуню, продемонструвавши, що вона не змогла зацікавити його, як чоловіка.

Хто покинув Холостяк-12

Після Юлії з проєкту прішла пішла і Роксолана. Хоча дівчина також показала себе на зйомках дуже добре, але виявилася з головним героєм абсолютно різними людьми.

П’ятий епізод романтичного реаліті-шоу “Холостяк-12” вийшов доволі емоційним та скандальним. Зокрема, глядачі помітили, що в проєкті вже виокремилися дві фаворитки — Віка та Олександра. Учасниці активно боряться за серце Алекса Топольського і охоче демонструють це публіці.

Варлей отримала у минулому випуску троянду, тому в Дубай я мала можливість побувати на побаченні з Алексом сам на сам. В результаті під час відпочинку пара поцілувалася, що стало головним підґрунтям для всіх суперечок під час епізоду.

Хто покинув Холостяк-12

Нагадуємо, що колишній чоловік Вікторії Тарас Цимбалюк заявив, що їй не вдасться перемогти в шоу і вона незабаром піде з проєкту.

Раніше глядачі вважали, що переможницею шоу стане учасниця Олександра, адже неодноразово дівчина засвітилася у Сполучених Штатах Америки, де проживає Алекс. Втім, якось підтвердити цю інформацію у користувачів мережі не вийшло. У зв’язку з війною Олександра може знаходитися за кордоном незалежно від головного героя.

Схожі статті