Підсумки 2022 року: українські пари, які розлучилися під час війни – Дантес і Дорофєєва, Харчишини та інші

Скрутні часи в Україні стали справжнім випробуванням для багатьох пар. Через стрес, розлуку або переосмислення життєвих поглядів деякі подружжя прийняли рішення розлучитися. Знаменитості не стали виключенням. Дізнайтеся, які зіркові сім'ї у 2022 році подали документи на розлучення.

Скоро закінчиться 2022 рік. Рік, який змінив життя українців і назавжди залишив слід на серці кожного. Багато людей повністю переосмислили своє життя, розставили пріоритети та обрали шлях, яким вони прагнуть слідувати у майбутнє. Хтось знайшов своє справжнє кохання, а інші — навпаки, розірвали стосунки зі своїми другими половинками.

Надя Дорофєєва і Володимир Дантес

Без заперечень, що не тільки у 2022, а й за останні декілька років розлучення Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса — одне із найгучніших в українському шоу-бізнесі. Зіркова пара ще навесні оголосила, що вони більше не чоловік та дружина, але продовжують перебувати у теплих та дружніх стосунках. Знаменитості були одружені протягом семи років, але не мали спільних дітей. У мережі й досі обговорюють справжню причину розставання зірок, оскільки занадто швидко після розлучення Надя наважилася на інші стосунки, та не просто з новим кавалером, а з другом сім’ї — Михайлом Кацуріним. Здружилися занадто близько?

Володимир Дантес та Надя Дорофєєва розлучилися після 7 років шлюбу
Володимир Дантес та Надя Дорофєєва розлучилися після 7 років шлюбу

Валерій та Юлія Харчишини

Фронтмен гурту “Друга ріка”, Валерій Харчишин, прожив у шлюбі зі своєю дружиною 13 років, за цей час пара народила трьох дітей. У 2022 році виконавець офіційно оголосив про розлучення з Юлією, хоча зі слів артиста, разом вони перестали жити ще до війни. Відомо, що одних з синів Харчишина невиліковно хворий. Діагноз дитини Валерій публічно не повідомляв, але дав зрозуміти, що на тлі сімейного горя стосунки з дружиною не укріпилися, а тільки зіпсувалися.

Сім'я Харчишиних має невиліковно хворого сина та розлучилися через непорозуміння
Сім’я Харчишиних має невиліковно хворого сина та розлучилися через непорозуміння

Тарас Цимбалюк і Тіна Антоненко

Актор серіалу “Спіймати Кайдаша”, Тарас Цимбалюк, розлучився зі своєю дружиною вже через рік після весілля. До цього пара перебувала у відносинах протягом трьох років. Справжню причину розриву знамените подружжя не повідомило публіці та ЗМІ, лише Тіна промовилася, що їх сім’я не пройшла випробування шлюбом.

Тарас Цимбалюк розлучився з дружиною після одного року шлюбу
Тарас Цимбалюк розлучився з дружиною після одного року шлюбу

Дмитро Ступка та Поліна Логунова

Знаменитий український актор театру та кіно, Дмитро Ступка, у 2022 році офіційно розлучився зі своєю дружиною. Ініціатором розриву стосунків була саме Поліна. Пара прожила разом близько п’яти років та мають спільну доньку. Подейкують, що стилістка просто пішла до іншого чоловіка, оскільки вже після розлучення з Дмитром жінка дала зрозуміти, що в неї є інший обранець.

Екс-дружина Дмитра Ступки знайшла нового обранця
Екс-дружина Дмитра Ступки знайшла нового обранця

Схожі статті