35-річна Леся Нікітюк пофарбувала волосся та показала результат: “Була красунею, а стала богинею”

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк підкорила мережу, показавши свою нову зачіску та колір волосся. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Коли Леся Нікітюк вперше з’явилася на телебаченні у “Розсміши коміка” вже тоді вона була блондинкою і своєму фірмовому кольору волоссю не зраджувала ніколи.

Чи був у Нікітюк наречений
Леся Нікітюк зачарувала мережу новою зачіскою

Під час активного розвитку її телевізійної кар’єри зірка доклала неймовірних зусиль, щоб знайти власний стиль і, можна сказати, стати іконою моди для багатьох своїх підписників. Однак, досягти ідеалу в нинішніх реаліях неможливо, адже світ крокує вперед, а тому погоня за красою також ніколи не зупиняється.

Леся Нікітюк зачарувала мережу новою зачіскою

Нещодавно Леся Нікітюк вирішила здивувати своїх фанатів і оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр, який був зроблений її візажистом та парикмахером.

Лесі Іванівні зробили неймовірне укладання, і можливо навіть стрижку, а також пофарбували волосся в інший відтінок блонду, який відливає ніжно-рожевим тоном. Також для зірки зробили вечірній макіяж з червоно-рожевим кольором помади, який розкішно пасує під новий колір волосся зірки.

Також користувачі звернули увагу на кофтинку телеведучої, яка відкрила огляд на певні частини тіла зірки, які зазвичай вона ховає від публіки.

Леся Нікітюк зачарувала мережу новою зачіскою

Новий стиль Нікітюк дуже сподобався її фанатам, докази чого можна знайти у коментарях під публікацією обох бьюті-майстрів.

Результатом задоволена і сама знаменитість, адже під власними фото написала справжні зізнання у любові до людей, які створила на її обличчі та голові таку красу. Жест Лесі Нікітюк був високо оцінений, тож вона отримала зізнання у взаємності її почуттів.

Схожі статті