Співачка Ірина Білик та скандально відомий хореограф Дмитро Коляденко знову разом: дала другий шанс

Кожна історія кохання має свій початок та кінець. Але деякі пари замість однієї жирної крапки у своїх стосунках ставлять неоднозначні три. Чи буде продовження у скандально відомих "ексів" Ірини Білик та Дмитра Коляденка?

Про цей славетний роман чули всі, а про розлучення подружжя Білик-Коляденко дізналися назвіть ті, хто не хотів знати. Але роки йдуть, рани загоюються, старі образи пробачаються, а в Мережі з’являються спільні світлини ексцентричних співачки та хореографа.

Дмитро Коляденко та Ірина Білик познайомились в 2001 році, коли поп-діва ще була у стосунках з колишнім обранцем, але для закоханого Дмитра не було перешкод. Він запросив її на перше побачення в один з вінницьких ресторанів, який згорів наступного ж дня, так, як через деякий час згоріли почуття пари один до одного.

Скандально відомі Ірина Білик та Дмитро Коляденко

Через деякий час Ірина все-таки розлучилася з офіційним чоловіком, але вирішила не виходити в цю річку двічі — кожна з шести пропозицій Коляденка закінчувалась відмовою.
Роман тривав п’ять років — на стільки співачці вистачило терпіння миритися з “кониками” хореографа. Але для неї все тільки починалось. Дмитро виніс все сміття з хати: розповідав в інтерв’ю подробиці інтимного з коханою, продав її відверті фото одному з видань.
Однак, згодом всі скандали забулися, а Ірина Білик та Дмитро Коляденко почали де-не-де з’являтися разом. Але цього разу вони переплюнули самі себе.

Чи є надія на возз’єднання?

На сторінці співачки в Інстаґрам з’явився пост зі світлиною, де зображена співачка та її екс-бойфренд. Це натяк на возз’єднання епатажної пари 2000-х?

Проте, таким чином Ірина Білик анонсувала свій благодійний виступ у Празі, де, як виявилось, Дмитро Коляденко буде ведучим заходу. Співачка ж виконає свої нові пісні та старі хіти.

Нагадаємо, у 2014 році співачка Ірина Білик вийшла заміж за стиліста та фотографа Аслана Ахмадова, а в 2021 році стало відомо про розлучення пари.

Схожі статті