Оля Полякова зачарувала всю мережу романтичним весільним танцем: партнером став не чоловік

Оля Полякова нині приймає участь у грузинських "Танцях з зірками" разом з українським танцюристом Максом Єжовим та цього разу пара змогла вразити суддів ніжним весільним танцем.

Королева ночі вже демонструвала свої вміння на українському паркеті та постійно потрапляла на критику від суддів, вони зазначали, що співати в Олі виходить набагато краще, ніж танцювати. Артистку порівнювали з Лесею Нікітюк, тому що обидві вони високі, красиві професіонали своєї справи, яким не піддається паркет.

Полякова станцювала весільний танець

Та попри це, цього року Олю запросили взяти участь у грузинських “Танцях з зірками”, де співачка досить непогано демонструє свої вміння та доводить, що все можливо. Також її місія на шоу – це допомога Україні. Своїми виступами Полякова популяризує тему війни та українську культуру, оскільки всі її номери мають суто народний підтекст. Обрані теми, образи, музика, все українське.

Але варто сказати, що невдалі виступи також вже були, але не через здібності Олі, а через те, що вона бере участь не в одному проєкті й іноді часу зовсім немає. Так, на передостанньому випуску Полякова з Єжовим отримали неабияку критику та ризикували покинути шоу через дуже низькі бали.

Та цього разу пара змогла реабілітуватися й показала неймовірно ніжний та зворушливий весільний танець. Дійсно, такий танок варто виконувати разом з коханою людиною, проте на проєкті треба проживати мить так, як він того потребує. Тому, танець нареченої дістався Максу Єжову.

За цей виступ пара отримала цілих 24 бали й поки що це найвищий результат на проєкті. Але далі буде, адже вони не мають наміру вибувати так швидко. Бо, по-перше, на проєкті вони обидва  несуть українську історію, яка має бути побаченою та почутою в усьому світі. І саме такі шоу, допомагають це зробити українських артистам.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.