Чи схожа на дідуся онучка Віктора Ющенка Доменіка: як виглядає і чим займається юна красуня

Складно бути родичкою публічної особи, особливо, коли мова йдеться про президента, хоч і колишнього. Про це прекрасно знає Доменіка Ющенко, яка виросла і перевершила в популярності свого дідуся.

21-річна краля, схожа на ляльку Барбі, Доменіка Ющенко, онучка третього Президента України Віктора Ющенка. Але дівчина не тільки вродою багата. Вона була учасницею вокального шоу “Голос країни”, модниця та світська левиця — вся в маму Віталіну, а також дуже освічена та розумна.

Онучка Віктора Ющенка Доменіка
Онучка Віктора Ющенка Доменіка

Доменіка справжня “білявка в законі” — вона навчається на юридичному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Крім того вона багато подорожує, захоплюється моделінгом та бьюті-сферою, що не дивно для такої красуні.

Доменіка Ющенко — справжня модель

Але найбільше її захоплення — це вокал, який, за словами дівчини, з’явився у її житті вже давно. Першим кумиром білявки став Майкл Джексон, кліпи якого вона побачила в десятирічному віці. Тому вона вирішила спробувати себе в цій галузі, та в 2021 році відвідала кастинг вокального шоу “Голос країни”, де виконала пісню “Плакала” гурту KAZKA. Виступ став для неї гарним досвідом, дівчина відчула, як воно, бути на великій сцені перед тисячами глядацьких очей. За словами Доменіки Ющенко, своїм номером вона більш ніж задоволена, але хвилювання її дещо спантеличило, але із нею по життю йдуть настанови високопоставленого дідуся.

Доменіка Ющенко на шоу Голос країни

Віктор Ющенко завжди вчив онучку важливим речам, зізнається красуня: мати терпіння та витримку, ставити конкретну мету та досягати її. Саме цим вона керувалась, коли йшла на проєкт. Із відомим прізвищем життя не може бути легким, але дівчина намагається гідно його носити.

“В мене є приклад — мій дідусь. Він зробив великий внесок в історію України, а я хотіла би зробити внесок в музикальну історію країни”, —

каже Доменіка.

Нагадаємо, батьком Доменіки Ющенко є Ігор Гончар, з яким її мати Віталіна жила в цивільному шлюбі.

Схожі статті