Молода дружина Віктора Павліка Репяхова влаштувала публічний скандал через маму: “Це просто знущання”

Дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катя Репяхова влаштувала публічний скандал через погане обслуговування в клініці.

Четверта дружина Віктора Павліка Катерина обожнює свою маму. Свекруха співака постійно знаходиться разом з сім’єю і допомагає Репяховій з сином Михайлом, адже обидва батьки мають вельми завантажений графік, багато роботи, в тому залюбки приймають підтримку даного роду.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова влаштувала публічний скандал

І хоча контент Катерини щодо її мами зазвичай позитивний, нещодавно жінки влаштували “розгром” репутації столичної клініки, де свекруха Виктор Франковича мала пройти мамографію.

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова влаштувала публічний скандал

“Значить історія така: приїхали ми на Троєщину. Попросила Віктора Франковича залишитися з Мішенькою. Їхали сюди годину, і перед тим, як виїжджали зателефонували на гарячу лінію і сказали, що ми запізнюємося на 10 хвилин. Приїхали ми значить, прийшли з мамою, а нам кажуть: “Вибачте, в нас немає інтернету, ми мамографію зробити не можемо”. Світло є, інтернету немає, і в клініці такого рівня не зробити якийсь незалежний інтернет? Дякую вам, Віва, раніше я вас любила і поважала”, – заявила Катерина, поки знімала себе на тлі міських пейзажів.

Дісталося клініці і від мами Каті Репяхової, яка поскандалила з менеджерами закладу по телефону та публічно пообіцяла, що залишить негативні відгуки на різних платформах.

“Це просто знущання над людьми”, — заявила героїня нашої статті.

Представники закладу так і не зв’язалися з блогеркою, а от користувачі мережі натомість поділилися своїм негативним досвідом обслуговування в даній лікарні.

Схожі статті