Даша Кацуріна шила перші модні пальта з дешевих ковдр: носила навіть колишня Меладзе Віра Брежнєва

Власний бренд одягу Даші Кацуріної KATSURINA виявився витривалішим за їх з чоловіком Мішею шлюб. З чого починалися стосунки подружжя всі вже знають, а от як з'явився бренд, в який одягаються навіть зірки — ні.

KATSURINA — бренд родом з Києва, який належить рестораторці та дизайнерці Даші Кацуріній. Керування “Привітами”, дизайн одягу, батьківство — це ще не всі галузі, з якими вона майстерно справляється.

Вже сім років Даша Кацуріна та її бренд KATSURINA гріє своїх шанувальників під ковдрою та забезпечує їм найтепліші зими. Його феномен в тому, що холодним зимовим ранком навіть у маршрутці можна відчути себе ніби в теплому ліжку, коли на тобі такий верхній одяг. Пуховик-ковдра став знаковою річчю для бренду, який віддані прихильники пам’ятають ще з 2015 року.

Засновники бренду — Даша та Міша Кацуріни на початку шляху

У 2015 році Даша Кацуріна не змогла знайти собі гідний верхній одяг на зиму. Її омріяний пуховик від H&M розкупили майже одразу, а інші моделі, які вона годинами переглядала в інтернеті, не змогли задовольнити критерії дівчини. Однак, Даша не засмутилася — пішла в найближчий магазин товарів для дому Jusk та придбала дві ковдри. З них вона пошила самостійно пошила модель, яка виявилась навіть кращою, ніж та, що вона намагалася відшукати.

Перші колекції Даші Кацуріної

Чоловік Кацуріної Міша був в захваті від пуховику, який створила дівчина, та запропонував шити їх масово на продаж. Проте сама вона була скептично налаштована, бо дана модель не викликала позитивного відгуку в інших. На вулиці Даша час від часу чула на свою адресу, що нап’яла на себе ковдру.
Згодом, слоганом бренду став вираз:

“Якщо хтось запитає, це дійсно ковдра”

Міша Кацурін продовжував наполягати на виробництві верхнього одягу “від Даші”, але дівчині було не до цього — вона була при надію. Даша згадує, що на восьмому місяці вагітності відписувала замовникам, коли лише був настрій.

Бренд KATSURINA зараз. Кампейн 2021-2022

Просування бренду відбувалося виключно через соціальні мережі, потужностей для масового виробництва не було, але популярність наростала.

Трансформація пуховиків-ковдр у 2021-2022 роках

Стрімкий розвиток дав можливість запустити власний цех та розширити команду. І не дарма — пуховик-ковдри носили Монатік, Даша Астаф’єва, а Віра Брежнєва навіть знялась у білосніжному пуховику бренду для обкладинки журналу.

Віра Брежнєва у пуховику від Даші Кацуріної

Зараз Даша Кацуріна одна з найпопулярніших вітчизняних дизайнерок. А в асортименті KATSURINA не лише пуховики, а й повсякденний одяг та аксесуари.

Нагадаємо, Даша та Міша Кацуріни розійшлися в березні 2022 року.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.