“Перехоплює подих”. Олена Кравець вийшла на сцену з округлим животом та вразила новиною: вагітна втретє?

Відома українська гумористка Олена Кравець заінтригувала мережу своєю імовірною вагітністю. Що відбувається у житті знаменитості, дізнайтеся в нашій статті.

Олена Кравець вже багато років є улюбленицею пошановувачів творчості “Вечірнього кварталу”. За свою щирість, відкритість та безперечний гумор зірка отримала всенародну любов. Саме тому, немає сумнівів, що її новий проект “Тихий вечір з Оленою Кравець” з великою імовірністю буде успішним та рейтинговим.

Олена Кравець нарешті показала, як виглядає її чоловік та розповіла про обранця
Олена Кравець заінтригувала мережу своєю вагітністю

Олена Кравець заінтригувала мережу своєю вагітністю

4 лютого на українському телебаченні сталася довгоочікувана прем’єра ток-шоу Олени Кравець. Подивитися проєкт резидентки Вечірнього кварталу можна на телеканалі “Дом” або на платформі Ютуб. Для пілотного випуску артистка обрала у якості гостя знаменитого Дмитра Кулебу, який був радий скласти компанію Олені, а також поділитися своїми думками з глядачем.

Олена Кравець заінтригувала мережу своєю вагітністю

Так як гість дійсно дуже зірковий, неочікуваний та цікавий, Олена не стрималась своїх емоцій та заявила, що їй “перехоплює подих”. Однак, користувачі звернули увагу на ще один нюанс: фігура Олени, яка безперечно заслуговує компліментів, але може казати і про цікаве положення зірки.

Від очей глядачів не приховався той факт, що Олена Кравець помітно округлилася. Втім, гумористка не ховає свої нові параметри, а тому як з великої вірогідністю може бути вагітною, так і навпаки.

Нагадуємо, що гумористка є матір’ю трьох дітей: у Олени є старша дочка, а також молодші двійнята. Коли Кравець дізналася, що вагітна вдруге, то була вимушена роз’їхатися зі своєю дочкою-підлітком, що було вельми болісним досвідом для родини.

Втім, все склалося як найкраще: старша спадкоємиця зірки змогла здобути незалежність та навчитися жити окремо, а мамі було комфортно, адже як ніяк, але їй доводилося доглядати одразу за двома немовлятами.

Схожі статті