TAYANNA несподівано повернулась до колишнього чоловіка: “Все це як залежність, яку треба лікувати”

Вперше за 9 місяців українська співачка TAYANNA відверто розповіла про своє особисте життя та висловила своє велике бажання знову вийти заміж. Співачка навіть показала фото у весільній сукні.

TAYANNA наробила шуму у мережі своїми новими фотокартками у весільній сукні, до того ж не в одній. Якщо подивитися на фотографії, то можна подумати, що дівчина обирає собі нову сукню, адже як ще можна пояснити примірку. Також, Тетяна нещодавно дала відверте інтерв’ю, де розповіла про зустріч з колишнім, невже співачка вдруге вийде заміж за свого чоловіка?

Відомо, що батько сина Тетяни нині живе у Дубаї, туди жінка і вирушила разом з сином, щоб влаштувати родинну зустріч, адже хлопчик дуже сумує за батьком і йому необхідне живе спілкування з ним. Але сама TAYANNA сказала, що ніяких намірів повернути колишнього у неї немає. Проте фото у весільному вбранні кажуть про інше, адже ці два моменти дуже збіглися між собою.

Але  артистка розповіла, що так, вона хоче заміж, але розбиту чашу вже не склеїти, а розлучення TAYANNA переживала досить тяжко, тому до нових тортур поки що не готова. А сукню одягнула не просто так, річ в тому, що Тетяна бере участь у благодійному проєкті “Любляче серце”.

Мета цього проєкту розповідати історії українських жінок та дівчат, які чекають своїх захисників з фронту. Таким чином весь світ зможе дізнатися про силу кохання українських жінок, а самі дівчата за чутливі розповіді зі свого життя можуть отримати весільну сукню та після перемоги вийти заміж за військового.

Тож, як бачимо, всьому є пояснення і поки що сама зірка не збирається виходити заміж, хоч і не приховує великого бажання та каже, що можливо зйомки у  весільних сукнях притягнуть і до неї це свято. Щоправда, народна мудрість каже інакше. Якщо вільна жінка приміряє сукню, то відбиває наречених, але TAYANNA думала, що все працює навпаки.

Схожі статті