Як склалася доля учасника “МастерШеф” Анатолія Цуперяка: чим зараз займається та чи став професійним кухарем

Супер яскравий та неординарний учасник "МастерШеф" Анатолій Цуперяк на проєкті став головною персоною з цікавих та влучних фраз, які розібрали у народі на цитати. Але цікаво, як склалося його життя зараз. Тож, розповідаємо все, що знаємо.

Анатолій став незабутнім учасником 3-го сезону “МастерШеф”. Завдяки своїй закарпатській експресивності, він став справжньою легендою та головним перлом за історію всього проєкту. Адже фрази Цуперяка просто неможливо забути, а чого вартує його розлюченість – це просто шедевр.

Як склалась доля Анатолія Цуперяка
Як склалась доля Анатолія Цуперяка

І саме через всі свої якості, чоловік став ще й найскандальнішим учасником проєкту, адже він завжди відстоював свою позицію, ніколи нічим не ділився із суперниками та дуже багато кричав. Але ці якості й дали змогу Анатолію розкрити свій шалений потенціал, як кухаря, так і людини. Та заповітний переможний фартух Толіку завоювати не вдалося, на жаль.

Як склалася доля Анатолія Цуперяка після “МастерШеф”

ВІдомо, що після проєкту у 2013 році, Цуперяк став справжньою народною зіркою, адже за ним було дуже цікаво спостерігати, бо ніколи не знаєш, що він утне цього разу. Та всі ці одіозні витівки дозволили стати Анатолію справжнім професіоналом. Після проєкту Цуперяка запросили у найуспішніший ресторан на Закарпатті “Делі”, де він почав своє життя з чистого листа і вклав у свою роботу всю душу. У “Делі” Толік пропрацював три роки шеф-кухарем і дуже вдячний власникам за неоціненний досвід.

Але популярність все ж таки дала про себе знати, тому що на адресу Толіка сипалися коментарі з усіх боків, як позитивні, так і негативні. Тому, чоловік не багато з ким спілкуаввся та більше уваги приділяв своєму професійному розвитку і це зіграло лише на користь для Анатолія.

У 2020 році Цуперяк вже з новим рівнем досвіду вирішив прийти на “МастерШеф. Професіонали” та довести собі й суддям, що він тепер не аматор, а професіонал. Та, на жаль, перемогу Толік знову не здобув, але зробив сезон яскравим та врешті-решт довів свій високий рівень роботи.

Наразі Цуперяк вже понад рік є власником свого ж ресторану “Сафарі” на Закарпатті, а саме у містечку Нересниця. В цей заклад Анатолій вклав всю свою душу і ресторан для нього це не бізнес – це справа всього його життя.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.