Дружина Олександра Скічка вперше показала, як виглядає семимісячна донька депутата (ФОТО)

Олександр Скічко нещодавно став батьком маленького янголятка на ім'я Анна, яку, депутатові подарувала нинішня дружина Єлизавета Юрушева та показала, як виглядає донька.

Олександр Скічко раніше був дуже успішним телеведучим, якого часто порівнювали з колегою Володимиром Остапчуком. Багатьом здавалося, що чоловіки дуже схожі між собою та навіть помічали між ними конкуренцію.  Але насправді ж Олександр та Володимир між собою дуже ладнали та часто працювали разом на проєктах.

Але згодом Скічко вирішив, що він хоче займатися більш серйозною та корисною, на його думку, справою і тому, вирішив піти у політику та стати депутатом, щоб можна було і йому брати участь у вирішені важливих місцевих питань.

Звісно, депутат – це та посада, яка потребує багато часу та постійний потоп інформації. Але Саша не забув і про влаштування родинного щастя. Тому, познайомившись з дівчиною, на ім’я Єлизавета Юрушева. Жінка займається бізнесом та вихованням дітей. У Лізи вже є двоє дітей від першого шлюбу, яких Олександр прийняв як своїх і виховує їх на рівні з мамою.

Насправді дуже рідко можна зустріти такого чоловіка, який буде готовий прийняти дітей жінки від попередніх стосунків. І сьогодні це дійсно дуже гідний вчинок. Тому що процент матусь-одиначок зашкалює. І жінкам доводиться самим виходити з такого положення.

Дочка Олександра Скічка
Дочка Олександра Скічка

Та у шлюбі Лізи та Олександра нещодавно з’явилась спільна дитина. А саме донька Анна, яка у свої 7 місяців дуже схожа на тата. Коли Аня тільки народилась, батьки вирішили не демонструвати, як виглядає маленька, але крізь 7 місяців молода багатодітна мама Ліза, вирішила показати, Якоб росте їхнє маленьке янголятко, яке матуся нарядила у справжнє українське вбрання.

Схожі статті