Василіса Фролова вперше за довгий час показала, як виглядає її чоловік-бізнесмен: “Треба й поспілкуватися”

Василіса Фролова дуже полюбляє говорити про життя інших людей на камеру, але про своє особисте, жінка здебільшого мовчить і намагається якомога довше не розповідати про свого чоловіка та дитину.

Василіса дуже популярна українська ведуча, яка через війну, на жаль, втратила свою роботу і нині вже дев’ять місяців Фролова живе в Арабських Еміратах разом зі своїм чоловіком, якого ведуча так приховує від всіх та з сином.

Василіса Фролова показала чоловіка

Останнім часом єдине питання, яке цікавить публіку, це на які гроші телеведуча останній час. Тому нещодавно Василіса відповіла, що вона взагалі немає заробітку і тепер її повністю утримує чоловік. Адже Дмитро, а саме так звати чоловіка Фролової, є продюсером світової компанії “Warner Brothers”. Тож, заробляє чоловік дуже добре і може утримувати Василісу та сина.

Тож, шанувальників цікавить не тільки ким працює чоловік Васі, а ще і як він виглядає. Тому в останній раз, коли Фролова вирішила поспілкуватися з шанувальниками. І Василісі поставили питання, чи спілкується вона зі своїм коханим. На що ведуча відповіла:

“Дякую, що нагадали, Треба і поспілкуватися”

Василіса Фролова показала чоловіка
Василіса Фролова показала чоловіка

Та на цій відповіді, Фролова виклала фото свого чоловіка та сина, але Дмитро стояв спиною у кадрі, тому, про зовнішні дані чоловіка можна сказати, що він широкоплечий та кучерявий чоловік.

До речі, варто нагадати, що відносини Василіси з нинішнім чоловіком почалися з її вагітності, але до цього вони були знайомі аж 15 років. І просто знали один одного та іноді могли поспілкуватися. Але потім стався якийсь незрозумілий випадок і Фролова з Дмитром почали активно спілкуватися. Так і зав’язалися міцні та щирі стосунки між Фроловою і Котеленцем. Тож, нині Василіса у надійних руках та під опікою свого коханого.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".