Навіть бабуся не насварить: ведуча Леся Нікітюк показала, як носити тренд сезону — короткий пуховик

Давно вже пройшов той час, коли мода повністю залежала від кліматичних умов, традицій або статусу. Час, коли тільки особа королівської крові могла носити одяг певного кольору або оксамитову мантію, оздоблену коштовним камінням, просто тому що це розкішно, а не тепло.

Зараз заради краси та стилю можна носити короткий пуховик, адже він не зігріє, але образ зробить максимально сучасним. Короткий пуховик — річ модна, але, на перший погляд, не дуже практична.

Стильні рішення, як носити короткий пуховик

Дійсно, він гріє лише до рівня своєї довжини. Але при цьому в такій куртці можна не замерзнути навіть в сильний мороз, якщо використовувати багатошаровість, комбінуючи одяг різної довжини. Також можна носити його в демісезон, тоді всі проблеми закінчуються на тому — з чим же його вдягати?

Ідеї поєднань від Лесі Нікітюк

А це добре знає ведуча, красуня і модниця Леся Нікітюк. Вона скористалася одразу декількома модними прийомами, які рекомендують стилісти. У своєму образі білява Леді Ле пішла на дві хитрощі — заправлений верх та штани з високою талією.

Леся надягла короткий пуховик бежевого кольору, оздоблений контрастною фурнітурою, з манжетами-резинками. Під низ — теплий светр сірого кольору із застібкою на горловині, який вона заправила у трендові брюки-карго з накладними кишенями на стегнах та високою посадкою.

Особливістю короткого пуховика є те, ще він не приховує фігуру, а навпаки, підкреслює всі її особливості, тому краще за все він виглядає на жінках високого зросту та стрункою талією, якою є Леся Нікітюк. На ній такий комплект виглядає ідеально.

Носи короткий пуховик, як Леся Нікітюк

А от для дівчат з особливостями фігури можна піти на інші хитрощі. Наприклад, комбінувати короткий пуховик з сукнею або комбінезоном, щоб приховати зайвий об’єм на стегнах. Можна також одягти светр такої довжини, щоб прикривав стегна. Або вдягати під них термобілизну, щоб поєднувати його в найулюбленішими речами.

Схожі статті