Чоловіком міг стати не Потап: хто з чоловіків претендував на серце Насті Каменських до одруження?

Настя Каменських завжди ретельно приховує будь-які подробиці особистого життя, а особливо, якщо це торкається справ сердечних. Проте фанати цікавляться, хто претендував на серце красуні до весілля з Потапом?

Вже багато років ім’я Насті Каменських нерозривно асоціюється с Потапом. Спочатку ці два артисти були просто колегами, але протягом років їх спільної творчої діяльності співакам постійно приписували бурхливий роман. На цей раз правда виявилася на боці фанатів і знаменитості дійсно приховували романтичні стосунки. Публічно про своє кохання зірки повідомили тільки у день свого весілля.

Весілля Потапа і Насті Каменських у 2019 році
Весілля Потапа і Насті Каменських у 2019 році

Але стосунки з Потапом не перші у житті виконавиці. Ще бувши студенткою майбутня зірка закохалася у свого одногрупника Володимира Дятлова. Пара разом здобувала вищу освіту у Києві, але за сімейними обставинами Вова перевівся до Миколаївського інституту. Це не стало перешкодою для закоханих і молоді продовжували відносини на відстані, але, як то кажуть, недовго музика грала та у 2009 році Володимир та Настя розсталися.

Настя Каменських та Володимир Дятлов у студентські роки
Настя Каменських та Володимир Дятлов у студентські роки

Публіка перешіптувалася, що виконавиця крутила роман з українським продюсером та телеведучим Геннадієм Вітером. Нібито пара навіть була заручена і готувалися до весілля. Підґрунтям для пліток навколо ведучого та співачки було те, що Гену неодноразово бачили за лаштунками з Настею в обіймах. Але Каменських ще та кокетка, яка полюбляє чоловічу увагу й відверто фліртує з колегами. Тому й досі невідомо, чи дійсно були між знаменитостями романтичні стосунки, чи співачці, як завжди, було до вподоби провокувати чутки.

Телеведучий Генадій Вітер та співачка Настя Каменських
Телеведучий Генадій Вітер та співачка Настя Каменських

Не залишився осторонь й Олег Винник. Артисти були у складі журі проєкту Х-фактор і доволі відверто фліртували, милувалися та цілувалися перед тисячами глядачів та об’єктивами камер. Здавалося, що відносини між зірками були настільки тісними, що фанати почали підозрювати, чи не приховують їх улюбленці службовий роман. Але так на рівні чуток ця історія і залишилася.

Настя Каменських і Олег Винник на проєкті Х-фактор
Настя Каменських і Олег Винник на проєкті Х-фактор

Нагадаємо, що Настя Каменських з 2019 року одружена з Олексієм Потапенком. Спільних дітей зіркова пара не має.

Схожі статті