“Не втрачаю інтерес”: екс-дружина Потапа Горова зробила вражаючу заяву на тлі розставання репера з Каменських

Колишня дружина знаменитого українського продюсера та репера Потапа Ірина Горова сколихнула мережу зі знанням про свої почуття. Усі деталі в статті.

2015 року стало відомо про те, що Олексій Потапенко та Ірина Горова вже понад 2 роки, як розлучені. Ще більш дивовижнішою стала інформація про п’ятирічний період їхнього життя, який кони провели окремо один від одного. Тоді фанати навіть не могли і подумати, що насправді продюсер будує нове життя зі своєю партнеркою Настею Каменських, а його колишня дружина, як продумана та стримана людина, робила все, аби захистити особисте життя усіх членів “Mozgi Entertainment”, від цікавості преси.

Ірина Горова заінтригувала мережу зізнанням про свої почуття

Ірина Горова заінтригувала мережу зізнанням про свої почуття

Навіть після розставання між екс-подружжям залишилися дуже теплі стосунки. Потап та Ірина зробили це не тільки заради спільного сина Андрія, але й за для комфортного робочого процесу, адже обидва були керівниками музичної компанії. Після початку повномасштабної війни в Україні усе керівництво перейшло в руки Горової, про що нещодавно продюсерка сповістила своїх фанатів.

Втім, навіть усіх своїх інтерв’ю Ірина Горова розповідала, що залишається вірним другом для Потапа і завжди протягне йому свою руку. Дані слова сприймалися аудиторією неоднозначно, адже це доволі незвичайна форма взаємин для більшості користувачів.

А нещодавно Ірина підлила олії у вогонь, оприлюднивши на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram глибокий текст про свої почуття, емоції, мотивацію.

Зокрема там були рядки про те, що Горова любить подвійний кінець, який може перерости у новий початок. Однак, варто відмітити, що ніякої конкретики продюсерка не надавала, тому трактувати публікацію можна по-різному.

Схожі статті