Віктор Павлік забрав маленького сина та полишив молоду дружину: на 56-річного співака чекає інша жінка

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, що відправила свого єдиного сина разом з батьком у поїздку до бабусі. Усі деталі в нашій статті.

Під час повномасштабної війни в Україні молода дружина Віктора Павліка Катерина прийняла рішення не евакуюватися за кордон та залишилася в столиці разом з маленьким сином Михасиком, мамою та коханим чоловіком.

Віктор Павлік забрав маленького сина та полишив молоду дружину

На даний момент Віктор Франкович не так часто буває вдома, адже постійно знаходиться у гастролях Україною. Музикант бере участь у благодійних концертах та збирає гроші, які рушають на допомогу переселенцям та Збройним силам.

Віктор Павлік забрав маленького сина та полишив молоду дружину

Однак, зірковий татусь обожнює проводити час разом зі своїм маленьким спадкоємцем і не втрачає жодної хвилини, якщо в нього є така можливість. Катерина також любить подібні моменти в житті, адже постійно завантажена введенням блогу та власним бізнесом Катерина отримує шанс трохи відпочити.

Наприклад, нещодавно Репяхова повідомила, що Віктор Франкович забрав Михасика на своєму автомобілі та повіз до мами. Однак, до якої з жінок направляється зірковий онук достовірно невідомо, адже буквально нещодавно Віктор Франкович був у своєї матері у Теребовлі. Тому цілком імовірно, що мова йде про бабусю Михайлика зі сторони дружини Павліка.

Тим часом на дівчина повідомила, що витратить вільний час на піклування про себе. Варто відмітити, що не так давно Катерина скаржилася, що її син росте доволі активним хлопчиком і чим дорослішим він стає, тим складніше їй за ним слідкувати. Трапляються казуси і з дрібними травмами, і з перевернутими чашками в кафе. Однак, немає сумнівів, що Катерина пройде і цей етап материнства абсолютно успішно.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.