Доглядала за його дітьми і терпіла безкінечні ревнощі — Могилевська про найбільше кохання в своєму житті

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська розповіла, якими були її стосунки з бізнесменом Єгором Долініним. Усі деталі в нашій статті.

Знаменита українська співачка Наталя Могилевська була заміжня лише раз, за бізнесменом Дмитром Чалим, але журналістам завжди говорить, що своїм справжнім шлюбом вважає стосунки з Єгором Долініним. Пара так і не розписалася офіційно, але перебувала у цивільному шлюбі понад 5 років.

Наталія Могилевська розповіла про найбільше кохання в своєму житті

Наталія Могилевська з розмахом відгуляла весілля
Наталія Могилевська розповіла про найбільше кохання в своєму житті

За цей час артистка поладнала з його дітьми, і ба більше, змогла виконати обов’язки їхньої матері. Ці взаємини були дуже яскравими, наповнені емоціями та драмою. Зокрема, Єгор неодноразово розповідав, як ревнував співачку, а Наталія натомість намагалася балансувати між сценою та сімейним життям.

Досягнути гармонії у молодих людей так і не вийшло, хоча досі обидва згадують про ці стосунки, як про найбільше кохання у своєму житті. Окрім цього, зірка говорить, що Єгор був ідеальним чоловіком, що змушує її сумніватися в собі.

Наталія Могилевська розповіла про найбільше кохання в своєму житті

“Він ідеальний чоловік у всіх відношеннях, молодий, розумний, розвивається, постійно читає нову літературу. Але якщо навіть поруч з таким чоловіком, як він, я не змогла стати гарною дружиною, виникає питання: чи можу я в принципі бути щасливою у сімейному житті?” – якось поділилася Наталія Могилевська своїми почуттями з журналістами.

Варто відмітити, що через декілька років після розставання з Наталією Могилевськ Єгор таки одружився з іншою жінкою. Натомість Наталія продовжила шукати своє щастя і не змогла реалізувати це бажання так само швидко, як її екс-бойфренд.

Схожі статті