13-річна дочка Віри Брежнєвої Сара від олігарха Кіпермана вперше показала свого бойфренда: “Моє кохання”

Молодша дочка знаменитою української співачки Віри Брежнєвої Сара Кіперман сколихнула мережу, показавши свого бойфренда публічно. Усі деталі в статті.

15 грудня дочка Віри Брежнєвої Сара відсвяткувала свій 13-й день народження. Уся увага фанатів артистки, а також журналістів, російських та українських, була направлена на маленьку красуню, яка свого часу народилася у шлюбі артистки та українського олігарха Олексія Кіпермана.

Дочка Віри Брежнєвої Сара показала свого бойфренда

Виконавиця з гордістю показала своїм фанатам на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, якою красунею росте її молодша спадкоємиця. І варто відмітити, що Сара успадкувала від своєї мами усі найкращі риси зовнішності, а також має потужну та яскраву харизму.

Віра Брежнєва зі своїми доньками
Дочка Віри Брежнєвої Сара показала свого бойфренда

Варто відзначити, що дорослішання красуні проявляється усіма можливими способами. Так, наприклад, нещодавно Сара показала своїм підписникам свого бойфренда. Вона оприлюднила на особистій сторінці спільну фотографію, на який дала зрозуміти характер стосунків з хлопцем, а під його фотографією взагалі залишила коментар “my love” (ред. Моє кохання).

Дочка Віри Брежнєвої Сара показала свого бойфренда

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Віра Брежнєва та її чоловік Костянтин Меладзе покинули свій маєток у підмосков’ї та перебралися до садиби в Італії. Саме там родина перебуває на сьогоднішній день. Судячи з усього, співачка не має наміру повертатися до росії, адже вже випустила трек українською і навіть змінила свій псевдонім.

Костянтин Меладзе ніяк не коментує зміни у публічній поведінці своєї дружини і взагалі намагається знаходитися в тіні політичних подій, не виставляючи своєї позиції на показ та ігноруючи заклики її проявити.

Схожі статті