Працювала у вбиральні і тихо божеволіла: Олена Кравець розповіла, чому повернулася в Україну і заради кого

Відома українська акторка та гумористка Олена Кравець вразила мережу зізнанням про життя біженки за кордоном та зізналась, що змусило її повернутися додому.

Відома українська гумористка Олега Кравець, як і більшість її колег на початку повномасштабної війни рушила за кордон, щоб захистити себе та своїх дітей. Втім, вимушена еміграція, хоча і тимчасова, далася їй дуже важко.

Гумористка прийшла на інтерв’ю до Маші Єфросініної, в якому вперше розповіла про те, як переживала зміни у житті. Зокрема зірка повідала про неймовірні складнощі, з якими їй довелося зіштовхнутися, як у фізичному, так і психологічному плані. Саме вони посприяли рішенню Олени повернутися на батьківщину, не дивлячись ні на що.

Олена Кравець вперше розповіла, чому повернулася в Україну з-за кордону

Олена Кравець у модному образі показала, як їй пасує стрижка під хлопчика
Олена Кравець вперше розповіла, чому повернулася в Україну з-за кордону

Олена зізналася, що відчувала себе чужою і дуже хотіла додому. Врешті-решт, емоційна складова перемогла і яка все ж таки реалізувала своє бажання.

“Усі там чужі. Я приїжджаю у Київ – темрява, світла немає, тепла немає. Але я вдома. Та й треба було якось заробляти. Я зачинялася в туалеті і час від часу працювала. Потрібно було їхати до Києва – я відчувала, що не витримувала психологічно, і тихо божеволіла”, – зізналася Олена Кравець у новому інтерв’ю.

Перш за все, Кравець зробила це для себе. Втім, не заперечує, що у прийнятті рішень їй допомагають звичайні люди, які демонструють свою неймовірну силу та волю у період військових дій.

Варто відмітити, що згодом артистка відмовилася і від публічних виступів. Пов’язано це загостренням її кропив’янки. Рік тому артистка зізнавалася, що цей діагноз значно ускладнив її життя та приносить масу дискомфорту. Війна та серйозні навантаження на роботі зробили своє діло та погіршили стан артистки.

Схожі статті