Мачуха доньки Анастасії Волочкової дасть фору будь-якій моделі: як виглядає головна суперниця балерини?

Знаменита російська балерина Анастасія Волочкова багато років тому втратила можливість повноцінно пережити досвід материнства. А у дочки артистки з'явилася мачуха.

Весілля Анастасії Волочкової та бізнесмена Ігоря Вдовіна було найрозкішнішим в сезоні. Усі глянці помістили на свої обкладинки ексклюзивні кадри з торжества: балерина змінила чотири весільних сукні і навіть літала на повітряному шарі.

У цьому шлюбі народилася донька зірки російського театру, яка отримала неймовірно красиве ім’я – Аріадна. Однак, надії Анастасії на прекрасні стосунки з дочкою танули на очах: дівчинка підросла і заявила, що хоче жити з батьком. Аріадна переїхала до Ігоря вдовина після скандального розлучення пари. До речі, балерина підкреслює, що колишній чоловік вкрав у неї мільйони, а спадкоємиця пішла через бажання насолити їй, а також заздрість.

Як виглядає дочка Анастасії Волочкової
Як виглядає мачуха дочки Анастасії Волочкової

Як виглядає мачуха дочки Анастасії Волочкової

Однак, у дівчинки з’явилася вельми приваблива та добра мачуха. Ігор Вдовін знайшов собі іншу дружину і побрався з красунею-телеведучою Іриною Ніколаєвою. Як повідомляє російська преса, у Аріадни та Ірина склалися дуже хороші стосунки.

Варто відмітити, що жінку також постійно порівнюють з попередницею. Мовляв, на цей раз Ігор Вдовін зробив кращий вибір.

Як виглядає мачуха дочки Анастасії Волочкової

Користувачі мережі залишають під публікаціями мачухи Аріадни лише позитивні коментарі, але разу нас порівнюють її з скандальною балериною.

Нагадуємо, що не так давно Анастасія опублікувала декілька спільних фотографій зі своєю спадкоємицею, у зв’язку з чим преса зробила висновок, що стосунки між матір’ю та дочкою дещо налагодилися. Однак, зараз обидві жінки не дають жодних коментарів стосовно своїх взаємин.

Схожі статті