Хто вийшов у фінал “МастерШеф. Битва сезонів”: біографії фіналістів МастерШеф 2022

24 грудня відбудеться фінал кулінарного проекту "МастерШеф. Битва сезонів". І глядачам вже відомі імена фіналістів. Давайте ознайомимося з їхніми біографіями.

Наступної суботи за звання найкращого кулінара серед усіх сезонів змагатимуться чотири учасники. Усіх добре знайомі глядачам і тим не менш пройшли досить довгий шлях і після участі в проєкті.

Фіналіст 8 сезону та учасник другого сезону Професіоналів Владислав Міцкевич

Владислав Міцкевич розплакався прямо в ефірі
Біографії учасників, які будуть змагатися у фіналі МастерШеф. Битва сезонів

Владислав Міцкевич з дитинства знайомий з ресторанним бізнесом, адже його батьки тримали заклад. Дуже рано почав готувати, а хобі переросло у професіональну діяльність. Після участі у “МастерШеф” Владислав працював шефом аж у трьох ресторанах, але все одно повернувся на шоу, щоб виграти у битві сезонів.

Фіналіст другого сезону Професіоналів Олександр Цвігун

Олександр Цвігун не стримав емоцій і поставив на місце іншого учасника
Біографії учасників, які будуть змагатися у фіналі МастерШеф. Битва сезонів

Юний красень став улюбленцем української аудиторії. Олександру було всього 19 років, але молода людина вже в такому віці встиг попрацювати кухарем у Польщі і стати су-шефом. Учасник обожнює українську кухню, мріє її розвивати та прославляти.

Переможець 7 сезону Вадим Бжезинський

Вадим Бжезинський жорстко відповів, чому не переходить на українську
Біографії учасників, які будуть змагатися у фіналі МастерШеф. Битва сезонів

Вадим Бжезинський не має кулінарної освіти, однак це не завадило йому досягти своєї мрії — навчитися смачно та гарно готувати, а також перемогти у “МастерШеф”. Але одного тріумфу Вадиму виявилося замало, і він прийшов за ще однією перемогою.

Фіналіст 2 сезону Олександр Білодід

МастерШеф. Битва сезонів учасники: Олександр Білодід
Біографії учасників, які будуть змагатися у фіналі МастерШеф. Битва сезонів

Олександр Білодід може похизуватися неймовірною історією успіху, адже закохався в кулінарію ще з дитинства, але його шлях до мрії був неймовірно тернистим. Освіту чоловік отримав у сфері бухгалтерського обліку. Однак бажання стати кулінаром не полишав. Білодід підробляв у харківському ресторані по ночах, аби набиратися досвіду. З другого разу зумів потрапити на МастерШеф та увійти у фінал.

Схожі статті