Як і де мешкає зірка 80-х Анатолій Кашпіровський: чи може він в блекаут зарядити банку через телевізор

Анатолій Кашпіровський — таємнича зірка телебачення 80-х, народний "цілитель". Чоловік, який може допомогти дітям та їх батькам завдяки одному лише пульту від телевізора, зможе знеболити через радіочастоти, а для особливо вибагливих навіть змінить такі деталі зовнішності, як колір очей. Що він лікує тепер?

Зараз нікого не здивувати послугами експертів та лікарів, які працюють та консультують віддалено, але за часів перебудови така практика була чимось новим, такий собі ковток свіжого повітря у просторі безкінечних черг до терапевта з поліклініки.

Саме тоді почали з’являтися люди, які “лікують” все одним лише поглядом з телеекрану, а водою, яку вони зарядили, можна змити всі хвороби та водостійку туш. Одним з таких став “цілитель” — Анатолій Кашпіровський.

Зірка кінця 80-х Анатолій Кашпіровський

Кашпіровський свого часу був не просто шарлатаном або екстрасенсом, який і яйцем викатає, і зниклі речі знайде — Анатолій Михайлович дійсно медик за освітою та дипломований спеціаліст. Він народився в 1939 році в Хмельницькій області, селі Ставниця в родині військового. Після школи закінчив Вінницький національний медичний університет, отримав спеціальність та працював в психо-неврологічній лікарні ім. Ющенка впродовж 25 років. Також тривалий час Кашпіровський працював психотерапевтом збірної СРСР з важкої атлетики. Так чи інакше до 1988 року про нього знали, як про професіонала своєї справи.

Методи лікування Анатолія Кашпіровського

Саме з такою репутацію він увійшов у медійний простір спочатку на телепрограму “Взгяд”, де програмував людей не відчувати біль під час оперативних втручань, а згодом започаткувавши власне телешоу “Сеанси здоров’я лікаря-психотерапевта Анатолія Кашпіровського”. Монотонний голос та фраза “Даю установку” робили свою справу, популярність росла, а з нею зростала армія шанувальників та впливовість.

Молодий Кашпіровський

Вірогідно, не було жодної галузі, в якій не спробував себе Кашпіровський: медицина, езотерика, політика, кар’єра на телебаченні, скандали та інтриги. Але після заборони на свою нетрадиційну медичну діяльність в 1995 році переїхалав до США, де продовжив допомагати своїим “пацієнтам”. На початку 2000-х Анатолій Михайлович часто гастролював іншими країнами, проводив масові сеанси зцілення, але поступово вони набули камерного характеру — стадіони більше не збиралися.

Пронизливий погляд та монотонний погляд роблять свою справу

Зараз Кашпіровський мешкає в США, в Брайтоні, де вже обзавівся громадянством, але не зміг досягти успіху. В 2017 році чоловік провів “всесвітню” акцію боротьби з храпом, на якій протягом 6 годин не можна було торкатися власного носа. Повторно нагадав про себе у 2020 році, у розпал пандемії ковіду, проводячи “оздоровчі сеанси”. Періодично екстрасенс навідується до росії, де проводить зустрічі з шанувальниками — одна з таких запланована на березень 2023 року.

Як виглядає Анатолій Кашпіровський зараз — на фарбі для волосся не економить

Також Анатолій Кашпіровський активний користувач соціальних мереж: має свою сторінку в Інстаґрам, де проводить прямі ефіри, має два канали на YouTube, де ділиться з підписниками методами лікування від варикозу, аритмій, коронавірусу та інших хвороб.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.